News Flash:

PPDD cere Avocatului Poporului sa conteste la Curtea Constitutionala OUG privind alesii locali

31 August 2014
647 Vizualizari | 0 Comentarii
PPDD informeaza ca a sesizat Avocatul Poporului si ii cere sa conteste la Curtea Constitutionala ordonanta de urgenta privind alesii locali.
"Avand in vedere contextul generat de recenta Ordonanta de Urgenta pentru reglementarea unor masuri privind functionarea administratiei publice locale, care legitimeaza traseismul politic, PPDD ramane consecvent valorilor si principiilor promovate in fata electoratului, sens in care se pronunta inca o data, ferm, impotriva migratiei politice. Desi PPDD nu este afectat de consecintele Ordonantei de Urgenta, intrucat alesii locali ai partidului raman fideli electoratului, (...) nu putem sa nu observam faptul ca nu va mai fi respectata vointa electoratului exprimata la alegerile din iunie 2012, iar voturile romanilor nu se vor mai regasi in reprezentarea corespunzatoare a mandatelor din administratia publica locala", se mentioneaza intr-un comunicat al formatiunii.
PPDD precizeaza ca exista astfel riscul ca partide care nu erau infiintate la data alegerilor locale din iunie 2012 sau nu se regaseau pe buletinul de vot sa aiba azi reprezentanti in administratia locala.
"Totodata, informam ca PPDD a sesizat institutia Avocatul Poporului pentru situatia creata, cerandu-i imperativ sa conteste la Curtea Constitutionala aceasta Ordonanta de Urgenta care legitimeaza traseismul politic", mentioneaza sursa citata.
 Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1106 (s) | 23 queries | Mysql time :0.040567 (s)