News Flash:

Pozitii inedite pe care merita sa le incerci in pat cu sotia sau amanta

23 Decembrie 2015
2002 Vizualizari | 0 Comentarii
pozitie sex acc

Amazoana - Este o pozitie rezervata noptilor salbatice, foarte excitanta pentru amandoi, fiindca permite o penetrare mai adanca decat alte pozitii. El se asaza pe spate si îndoaite genunchii cu talpile ridicate de pe sol. Tu te asezi între picioarele lui, sprijinindu-te cu varfurile picioarelor pe sol. Este o pozitie cu femeia deasupra, doar ca picioarele lui sunt îndoite. Astfel, tu nu trebuie sa faci un efort prea mare, ajunge doar sa te legeni înainte si înapoi pentru ca penisul lui sa-ti stimuleze punctul G.

Acrobatul - In ciuda denumirii, este o pozitie foarte usoara, dar si foarte excitanta pentru tine fiindca îi permite lui sa-ti stimuleze clitorisul cu degetele. El se întinde pe spate, iar tu te asezi deasupra lui cu picioarele departate si cu spatele catre el. Apoi te lasi pe spate pana cand ajungi sa te sprijini cu spatele de pieptul lui. Avantajul acestei pozitii este ca el poate sa-ti mangaie tot corpul, de la sanii pana la abdomen, interiorul coapselor si, evident, clitorisul.

Pozitia 68 - Daca iubitului tau îi place sa-ti faca sex oral, aceasta este pozitia ideala,usoara, confortabila si foarte buna pentru un orgasm exploziv. El se întinde pe spate cu o perna sub cap, iar tu te asezi deasupra lui, cu picioarele desfacute, asa încat zona ta genitala sa fie chiar deasupra gurii lui. Apoi te lasi pe spate pana cand ajungi sa te sprijini cu spatele pe pieptul si abdomenul lui. Pentru ca sexul sa fie placut, amandoi trebuie sa stati cat mai comod. Nu uita de perna confortabila de sub capul lui, altfel nu va reusi sa mentina pozitia prea mult timp.


 


amazoana - acrobatul - pozitia 68 sex oral orgasm exploziv
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005430 (s)