News Flash:

POVESTE SOCANTA! A murit in timp ce FACEA AMOR cu iubitul care bause o potiune naturista pentru potenta

29 Mai 2017
1155 Vizualizari | 0 Comentarii
orgasm mana
Un barbat a fost arestat si acuzat de uciderea partenerei sale care a murit din cauza sangerarii abundente provocate de o partida violenta de sex. Se pare ca acuzatul apelase, anterior, la un afrodisiac din plante pentru cresterea potentei si maririi barbatiei.
Nigerianul Fatai Busari, 50 de ani, va raspunde in fata instantei pentru provocarea mortii partenerei sale Sadiat Adejuwon, 48 de ani. El a fost deja incarcerat preventiv si, potrivit mirror.co.uk, poate fi condamnat chiar la moarte daca va fi gasit vinovat.

Capitanul Salewa Hammed a relatat in fata instantei ca femeia a murit chiar in timp ce partida amoroasa era in plina desfasurare la domiciliul lui Busari.
“Barbatul si partenera sa munceau ca maturatori stradali si erau concubini. In ziua fatidica, Busari bause un amestec pe baza de plante pentru cresterea barbatiei inainte de a intretine relatii intime cu victima. In timpul partidei, femeia a inceput sa sangereze abundent si a murit inainte ca Busari sa apuce sa sune dupa ambulanta”, a mai spus capitanul. Decizia in acest caz va fi pronuntata la sfarsitul acestei luni.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007715 (s)