News Flash:

POVESTE REALA: „Mama mi-a interzis sa ma mai intalnesc cu tine. Iarta-ma! Te iubesc si te voi iubi mereu…” i-a scris ea in 1954. Si de atunci nu s-au mai vazut. 63 de ani mai tarziu... a urmat ceva uluitor!

11 August 2017
2381 Vizualizari | 0 Comentarii
mama
Un barbat din SUA a gasit pe strada un portofel in care, desi nu era niciun act de identitate, se afla o suma insemnata de bani. Portofelul mai continea si o mica scrisoare pe care abia se mai putea distinge numele celui care o trimisese.
Citind, a aflat ca scrisoarea a fost scrisa in anul 1954, si era extrem de emotionanta. ,,Draga Michael, Mama mi-a interzis sa ne mai intalnim. Iarta-ma! Trebuie sa stii ca te iubesc si te voi iubi mereu. Anna”, scria pe biletel.
Cel care a gasit portofelul a decis sa o caute pe cea care redactase scrisoarea, dar pentru ca nu avea adresa a fost nevoit sa se intereseze la posta si, astfel, a aflat numarul de telefon. In momentul in care a sunat la numarul respectiv si a intrebat de Anna, a aflat ca vorbeste de fapt cu fiica ei si ca Anna este internata intr-un azil de batrani.
Barbatul a mers la azil si i s-a dat voie sa o viziteze pe Anna, iar in momentul in care i-a aratat scrisoarea, femeia i-a povestit emotionata ca numele barbatului este Michael Goldstein si ca i-a scris aceasta scrisoare cand avea 16 ani, scrie poatenustiai.ro.
Anna l-a mai rugat pe cel care a gasit portofelul si sa ii spuna lui Michel, daca il va gasi, ca ea nu s-a casatorit niciodata si ca a continuat sa il iubeasca intreaga ei viata.
Iesind din azil, omul a aflat de la gardianul de la poarta faptul ca il cunoaste pe acel Michael, care locuia chiar in cealalta parte a azilului.
Gardianul, impreuna cu barbatul, au mers la Michael, i-au povestit ca i-a fost gasit portofelul, dar ca au gasit-o si pe Anna! Batranul a fost emotionat pana la lacrimi ti le-a explicat ca nici el nu s-a casatorit in tot acest timp, continuand sa o iubeasca pe Anna.
Dupa doar trei saptamani, acesti indragostiti de o viata s-au casatorit si si-au incununat iubirea care le-a fost interzisa in tinerete.

barbat mama anna casatorit gardianul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004331 (s)