News Flash:

Poveste reala: I s-a plans bunicii ca barbatul o insala. Batrana insa a dus-o in bucatarie si i-a aratat ceva, care poate sa-ti schimbe si tie viata

19 Iunie 2018
967 Vizualizari | 0 Comentarii
bunica

O femeie tanara i-a marturisit bunicii sale ca sotul o insala, ca nu isi mai revine din soc si ca nu stie ce sa mai faca. Ca era atat de suparata incat a obosit sa mai lupte pentru viata.

Ascultandu-i povestea, bunica a luat-o de mana si a dus-o la bucatarie. A umplut trei vase cu apa si le-a pus la foc. Au asteptat sa fiarba apa, apoi a pus in cate o oala morcovi, oua, si boabe de cafea. Dupa 20 de minute a oprit focul. A scos ouale, morcovii si a strecurat cafeaua, apoi si-a pus nepoata sa spuna ce vede.

“Morcovi, oua si cafea!”, raspunse tanara nedumirita. Bunica a rugat-o sa atinga morcovii, iar femeia a spus ca sunt moi. Apoi bunica a pus-o sa ia un ou si sa-l sparga. Tanara a spart coaja de ou si inauntru a descoperit oul fiert tare. Apoi bunica a rugat-o sa guste cafeaua. Nepoata a zambit si s-a bucurat de aroma bauturii.

“Tot n-am inteles ce inseamna asta, bunico!”. “Toate aceste obiecte au infruntat aceeasi problema – apa fiarta. Dar fiecare a reactionat diferit. Morcovii tari si greu de rupt, s-au inmuiat si au devenit fragili. Oul s-a intarit cand a fiert. Boabele de cafea, insa, nici nu s-au inmuiat, nici nu s-au intarit. In schimb, au schimbat apa! Tu ce alegi sa fii? Morcov, ou sau bob de cafea?”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004909 (s)