News Flash:

Poveste reala de vita: ”Mama s-a vindecat de cancer prin rugaciuni la Maica Domnului si la sfinti!”

12 Octombrie 2017
943 Vizualizari | 0 Comentarii
vindecat
Vreau sa marturisesc cateva din minunile pe care Sfintii Nectarie si Efrem cel Nou, impreuna cu Maica Domnului Pantanassa le-au facut pentru mama mea, bolnava de cancer.
Am aflat anul acesta ca mama sufera de cancer. Lumea noastra, asa cum o stiam, s-a prabusit, iar eu, din persoana care nu citea un acatist decat o data pe an, am inceput sa citesc acatistele Sfintilor Nectarie, Efrem cel Nou, Ioan Rusul si acatistul Maicii Domnului la icoana Pantanassa, simtind o mare mangaiere sufleteasca. Impreuna cu mama, citim permanent acatistele sfintilor. De cand am aflat de boala, nu a trecut zi in care sa nu ne rugam. Desi facea chimioterapie si radioterapie si se simtea foarte rau, mama n-a mai lasat nici o zi din viata ei sa treaca fara a citi acatistele sfintilor.

Pentru ca tumoarea mamei era in zona capului, efectele secundare ale radioterapiei au fost ingrozitoare. Mama se miruia cu ulei din candela Sfantului Nectarie, trimis din Grecia chiar de maicutele de la manastirea Sfantului, dar si cu ulei din candela de la manastirile Sfantului Efrem cel Nou si al Sfantului Ioan Rusul. Sfintii au intervenit, usurandu-i mamei suferintele, astfel incat doamna doctor se mira cum de sunt asa de „blande” efectele secundare ? desi mamei numai blande nu i se pareau… Pentru ea, acest tratament era ingrozitor de dur.
Nu mai avea saliva, nu mai avea gust, o durea toata gura, avea bubite pe gingii, iar la mijlocul perioadei de radioterapie, a inceput sa nu mai poata manca. A avut nevoie sa suporte o interventie chirurgicala, prin care i s-a introdus un tub in stomac, prin care s-a hranit timp de aproximativ doua luni de zile. Dupa aceasta operatie, a inceput sa se simta rau, sa aiba frisoane si febra. Febra crestea, in ciuda antibioticelor administrate, pana a ajuns la 39 de grade Celsius.

M-a cuprins panica si, dupa ce am sunat-o pe doamna doctor, care nu m-a linistit prea tare, m-am gandit sa iau iconitele sfintilor carora ne rugam si ale Maicii Domnului Pantanassa si i le-am pus pe frunte. Imediat dupa aceea, i-am pus termometrul si febra scazuse la 38 de grade, apoi a continuat sa scada. Pana pe la miezul noptii deja scazuse putin sub 37 de grade. I-am multumit Domnului ca, prin sfintii Sai, ne-a ajutat si am trecut peste incercare.
O alta minune a fost atunci cand mamei a inceput sa-i curga sange din nas, fara sa se mai opreasca. Disperata, am chemat salvarea, care a ajuns abia dupa o ora. Pana atunci mamei i se oprise sangerarea dupa ce i-am pus din nou sfintele iconite pe frunte.

In cele mai urate momente, sfintii au fost alaturi de noi si ne-au ajutat. Ne-am rugat mult si pentru ca mama sa nu mai fie nevoita sa faca ultima sedinta de chimioterapie. Asa s-a si intamplat: doamna doctor a hotarat ca ultima sedinta sa fie anulata, din cauza faptului ca organismul mamei era deja foarte slabit.
Chiar astazi, mama a primit rezultatul examenului tomograf: in acest moment, nu au mai fost detectate celule canceroase. Ne rugam in continuare pentru ca aceste celule canceroase sa fi disparut pentru totdeauna din organismul mamei si le multumim din tot sufletul Sfantului Nectarie, Sfantului Efrem cel Nou si Maicii Domnului Pantanassa ca au fost alaturi de noi si ne-au ajutat atat de mult, alinandu-ne si vindecandu-ne suferintele, atat pe cele trupesti, cat si pe cele sufletesti. Am simtit din plin si ajutorul Sfintelor Parascheva si Teodora de la Sihla, al Sfintilor Nicolae, Gheorghe, Mina, Dimitrie, Ioan Gura de Aur si al Sfintilor Doctori fara de arginti, Chir si Ioan, Cosma si Damian.

Multa sanatate si curaj la rugaciune tuturor celor care trec prin boli si suferinte! Rugati-va cu nadejde Dumnezeului nostru care face mari minuni prin Maica Sa si sfintii Sai! Doamne ajuta-ne tuturor!
(marturie primita de la Luiza, cititor doxologia.ro)
Sursa: doxologia.ro

preluat de pe ortodoxia

chimioterapie radioterapie frisoane celule canceroase
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006318 (s)