News Flash:

Poveste emotionanta: O femeie s-a indragostit de donatorul de sperma datorita caruia are o fetita

6 Noiembrie 2015
2215 Vizualizari | 0 Comentarii
donatie sperma
Marcata de moartea celor doi copii ai sai, din cauza unei disfunctii genetice rare, o australianca a incercat sa aiba din nou o familie, insa nasterea fetitei sale i-a adus mai mult decat se astepta: l-a cunoscut si s-a indragostit de donatorul de sperma, relateaza marti 20minutes.ch. 

Temandu-se sa nu se confrunte din nou cu boala care i-a rapit baietii, Aminah Hart (42 de ani) a optat pentru donarea de sperma. 'Am luat totul in considerare: varsta mea, statutul social si faptul ca am o disfunctie genetica grava', a declarat ea ziarului Daily Mail. O clinica i-a propus trei donatori de sperma dintre care a ales unul, Scott, care urma sa devina tatal biologic al fetitei sale. Datorita lui fusesera conceputi deja patru copii sanatosi. 

Aminah, care a crescut fara sa isi cunoasca tatal, nu a avut nimic impotriva ca Scott sa isi cunoasca copilul. 'Scott spunea in profilul lui ca se bucura sa isi cunoasca toti copiii conceputi', spune ea. Leila s-a nascut sanatoasa in august 2012. Amuzata de contrastul dintre parul blond al nepoatei sale si tenul inchis al fiicei, bunica Leilei a incercat sa dea de urma tatalui biologic al fetitei. 

Dupa o ancheta desfasurata impreuna cu clinica de inseminare, Helen l-a gasit pe Scott, iar Aminah a inceput sa corespondeze cu el si sa ii trimita fotografii. La un an de la nasterea Leilei, parintii s-au hotarat sa se intalneasca si, incetul cu incetul, relatia lor a capatat alta dimensiune. Cei doi si-au marturisit sentimentele de Craciun, iar Aminah i-a promis lui Scott ca isi va putea vedea fetita chiar daca legatura lor nu va dura. 

La zece luni de la inceputul povestii lor de dragoste, cei trei traiesc fericiti la ferma lui Scott, aproape de Philipp Island (sud), incheie 20minutes.ch.AGERPRES.ro

 


aminah philipp island
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1372 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005361 (s)