News Flash:

POVESTE CUTREMURATOARE: Simona s-a indragostit nebuneste de un barbat. Acesta i-a spus ca e divortat... Intr-o dimineata, tanara l-a cautat. Sa lesine ce-a descoperit. De necrezut cine era barbatul de fapt...

11 Mai 2017
4144 Vizualizari | 0 Comentarii
simona
Draga Adela,
Sunt Simona si am 18 ani. Am nevoie de un sfat de la tine. Acum un 1 an, m-am indragostit nebuneste de un baiat de 21 de ani. Suntem din acelasi cartier. Il cunosteam doar din priviri, nu ne vorbeam, pentru ca, el fiind despartit de fosta lui sotie, toate fetele din anturajul meu il evitau, pentru ca „a fost insurat”. Eu faceam acelasi lucru, pentru ca voiam sa par o fata linistita in fata oamenilor. Dar mi-l doream, eram vrajita de frumusetea lui. Pana la urma, el a fost cel care a facut primul pas. Am stabilit sa iesim intr-o seara. El mi-a spus ca dupa ce s-a despartit de sotia lui, a inceput o relatie cu o fata, Denisa, si ca de cateva saptamani s-au despartit. Aceasta relatie a durat cam vreo 3 ani, mi-a spus el. Cauza despartirii: parintii fetei erau impotriva acestei relatii, cum de altfel si parintii mei cu a noastra.
Am continuat sa ma vad cu el. Asta in timp ce el cauta sa o recupereze cumva pe Denisa. Eu incepusem sa-l iubesc „orbeste”. Imi facusem si planuri de viitor. Imi spunea sa ne casatorim, pentru ca el isi dorea foarte mult sa isi intemeieze o familie, isi dorea foarte mult copii. In mintea mea stiam ca nu este bine daca o sa ma casatoresc cu el asa repede, imi doream, dar nu in acel timp, caci aveam o scoala de terminat si plus de asta, nimeni din familia mea nu era de acord cu el. Dar nu familia mea era problema cea mare, ci viitorul meu, scrie poatenustiai.ro.
Intr-o dimineata, incerc sa-l sun dar avea telefonul inchis, asa ca i-am trimis un mesaj. Mi-a raspuns abia pe la ora 4 dupa amiaza. De fapt, Denisa mi-a raspuns de pe mobilul lui, zicand sa-l las in pace ca s-a insurat. Am simtit ca cerul cade peste mine. Nu am mai incercat sa cer nici macar explicatii, ci m-am inchis in mine. Ajunsesem anorexica din cauza ca nu mancam zile intregi, sufeream enorm. Eu a doua zi dupa ce am aflat acest lucru, m-am refugiat la sora mea stabilita in Franta de ceva vreme. Nu-mi doream sub nicio forma sa-i vad impreuna.
Dupa trei luni, ca prin surprindere, „mariajul” lor a luat sfarsit. Nu stiu din ce cauza. Apoi, el a inceput sa ma caute, cerandu-si iertare si spunandu-mi ca ma vrea inapoi, ca-i pare foarte rau pentru ce a facut. Si m-a rugat sa ma intorc in tara pentru el. Eu inca il mai iubeam, chiar foarte mult, asa ca l-am iertat. I-am promis ca imediat dupa ce se va termina acest an scolar, ma voi intoarce la el. Iar acum cateva zile, l-am vazut pe retele de socializare, afisandu-se cu o alta fata, descriind-o „scumpa mea sotie”. De ce mi se intampla mereu asta, oare am gresit eu undeva?

Adela raspunde:


Draga Simona,
”Greseala” ta este ca ai facut o fixatie pe cine nu trebuie. Cand privesti din afara, fara implicarea emotionala pe care o ai tu, situatia este clara: acest baiat trebuie evitat, pentru ca este o sursa de suferinte pentru fete. Sa nu crezi ca ”scumpele lui sotii” anterioare nu au suferit si nu sufera in continuare, la fel ca si tine, din cauza figurilor lui. Poate ca unele au suferit chiar atunci cand el era cu tine! Relatia cu acest om este de tipul: ”sa te legi la cap daca nu te doare”. Acum stii foarte bine la ce sa te astepti din partea lui, ce rost are sa te mai complici? Iubirea? Iubirea nu cere nimic, iubirea se simte in inima si ramane acolo, indiferent ce se intampla in exterior. Nu iubirea ne face sa suferim, ci orgoliul.
Poti sa-l iubesti bine mersi, sa-l pastrezi in inima ta si sa-l lasi in treaba lui, ca chinuie pe altcineva daca asa ii place. Tu vezi-ti de viata ta, concentreza-te asupra viitorului tau. Invata mai bine, da la facultate, cunoaste alt fel de oameni. Doar n-o sa-ti distrugi tu viata pentru ca un baiat care ti-a aprins inima face fite. Incearca sa nu fii una dintre ”acele fete” care-i canta lui in struna. Lasa-le sa se bata pentru el, sa se agite daca mai mult nu stiu. Esti mai buna decat atat.

draga adela simona anturajul draga simona
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008604 (s)