News Flash:

POVESTE CUTREMURATOARE: „Ma numesc Adi, am 28 de ani si o mare problema. Sunt casatorit de 6 ani si, de 2 ani, sotia mea a plecat in Italia la munca. A venit acasa si mi-a spus... Ce-a urmat m-a marcat pe viata.”

11 Septembrie 2017
1361 Vizualizari | 0 Comentarii
adi
De cand lumea si pamantul, iubirea genereaza batai de cap si incurcaturi, caci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare.

In cea mai mare parte a situatiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvari. Pentru asta exista Adela, gata sa te asculte si sa te ajute sa vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastra in probleme de cuplu, iti sta la dispozitie.

Draga Adela,

Numele meu este Adi, am 28 de ani si as avea si eu o problema, daca imi poti da niste sfaturi… Sunt casatorit de 6 ani si, de 2 ani, sotia mea a plecat in Italia la munca. Toate bune si frumoase, vorbeam la telefon in fiecare zi, ea venea acasa pe timpul verii, cam doua saptamani, pana in aceasta primavara cand a venit total schimbata: adica, a venit acasa dupa 8 luni si mi-a zis ca este obosita si se pune in pat sa doarma.Eu unul am ramas masca. De fiecare data i-am zis sa vina acasa ca eu nu pot sa stau singur, iar ea mi-a raspuns: aaaa, nu vin acuma, mai stau. Si cand i-am zis ca i-am gasit de lucru aici mi-a zis: aaaaaa, nu, iubire, nu vin eu acasa, mai stau aici.

Adela raspunde:

Draga Adi,

Din cate inteleg, sotia ta nu pare sa tina cont de faptul ca, in calitate de sotie, are si indatoriri, nu numai drepturi. Cu toate ca, daca ea munceste in strainatate, probabil ca si castiga, nu-i asa? Probabil ca tu ai inceput sa te simti in plus in aceasta relatie, si ai tot dreptul. Nu stiu cat de romantic si fermecator ai fost cu ea, ca s-o convingi sa-si schimbe starea. E clar ca, dintr-un motiv sau altul, ea si-a pierdut respectul fata de tine. Parerea mea este ca nu e cazul sa-i atragi atentia asupra faptului ca te neglijeaza, nici s-o ameninti ca o parasesti.

Pur si simplu ia o atitudine demna, vezi-ti de treaba ta si fa in asa fel incat sa simta ca ea este cea care este in plus in toata aceasta ecuatie. Daca nu reactioneaza, atunci poti sa-ti iei gandul de la ea. Dragoste cu sila nu se poate. Chiar daca esti sotul ei, nu e de ajuns ca s-o faci sa te si iubeasca. Daca ai nevoie de o femeie care sa-ti fie alaturi, poate ca ar fi cazul sa-ti muti atentia in alta parte. Daca nu mai vrea sa fie cu tine, mai bine las-o sa mearga pe drumul ei. Decat sa stai si s-o astepti la nesfarsit, mai bine iti gasesti linistea si fericirea alaturi de altcineva.

iubirea draga adela adi casatorit obosita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005906 (s)