News Flash:

POVESTE CUTREMURATOARE! "Am 32 de ani si imi iubesc sotul, dar de la un timp are tot felul de fantezii la care nu stiu cum sa raspund, iar eu nu sunt genul ala de fata. Ultima data m-a ingramadit cand…”

13 Iunie 2017
1192 Vizualizari | 0 Comentarii
frigida2
Pacient,
Numele meu este Ildiko si am 32 de ani. Sunt casatorita de zece ani cu un barbat absolut minunat, e iubirea mea adevarata si avem si o fetita impreuna. Avem o viata linistita si este foarte afectuos, dar de ceva vreme, a inceput sa imi dea de inteles ca viata noastra sexuala nu il mai satisface. Are tot felul de fantezii la care nu stiu cum sa raspund. Vrea sa o facem in masina, in curte, ultima data m-a ingramadit cand dadeam de mancare la animale. Dar eu nu sunt genul ala de fata, nu pot sa… asa, oricand… Chiar daca il iubesc ca pe ochii din cap. Sfatuieste-ma, ce sa fac? Nu vreau sa il pierd, te rog ajuta-ma!
Adela raspunde:
Psihiatru,
Daca spui ca inainte nu avea asemenea fantezii, ar fi interesant de aflat ce anume l-a inspirat sa le aiba. Poate se uita la filme porno pe furis, poate s-a imprietenit cu cineva care se lauda cu aventurile sexuale… Cine stie ce l-a apucat. Pe de alta parte, intr-un cuplu, dupa mult timp petrecut impreuna, pot aparea asemenea perioade de ”desert” sentimental, in care unul dintre cei doi, sau uneori chiar ambii iubiti, nu mai au chef de facut dragoste. O contributie importanta o au si hormonii, dar mai sunt si alti factori. Spre exemplu, tu nu esti obligata sa te comporti ca o sclava sexuala numai pentru ca il iubesti si este sotul tau. Poti sa-i atragi atentia ca pasiunea lui este prea instinctuala, ca se coboara la un nivel prea grosier pentru ca tie sa-ti inspire iubire, si tu de iubire ai nevoie, nu de un animal care sa sara pe tine te miri cand. Sigur, e magulitor ca te doreste si te vrea, dar este momentul sa ajungeti la un acord: el sa se mai tempereze, tu sa fii mai jucausa. Urmatorul lucru pe care il ai de facut – dupa ce il intimidezi spunandu-i ca e prea instinctual – este sa nu-l mai iei asa de in serios. Joaca-te cu el, amana-l, fa misto de el. Evita tensiunea. Repet: nu esti datoare sa te supui, poti sa fii tu cea care controleaza jocul, cu putina indrazneala si umor.

ildiko casatorita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006497 (s)