News Flash:

POVESTE CUTREMURATOARE... „Am 18 ani, sunt fiica preotului din sat si mi-e rusine, iar problema mea nu am mai discutat-o cu nimeni. Sunt indragostita de..."

27 Aprilie 2017
7285 Vizualizari | 0 Comentarii
violata2
Draga Adela,
Numele meu este Catalina si am 18 ani. Am o problema despre care nu am mai discutat cu nimeni pana acum. Mi-e rusine si nici nu as avea cu cine… Sunt fiica preotului din sat si sunt indragostita de cea mai buna prietena a mea. Ea nu stie nimic, tine la mine, dar nu cred ca la fel cum o iubesc eu.
Nici nu stiu daca ar trebui sa ii marturisesc tot, nu as vrea sa pierd prietenia ei… Eu am avut si un prieten, dar cam de un an mi-am dat seama ca imi place de o fata. Asta inseamna ca sunt gay? Te rog ajuta-ma cu un sfat!
Adela raspunde:

Draga Catalina,
In primul rand, o relatie cu o fata, la varsta ta, ar fi mult mai putin ”periculoasa” din punct de vedere al unei sarcini nedorite.
Zic si eu. Nu mai ai grija contraceptiei, nu te mai stresezi ca te dezvirgineaza… Cu toate acestea, religia noastra nu este de acord cu asa ceva. In alte religii, unde erotismul nu este atat de blamat, relatiile intre femei sunt insa permise, cu conditia sa existe si un barbat prin ”peisaj”. Altfel cum ne-am putea imagina un singur barbat sa satisfaca un harem intreg, nu-i asa?
Date fiind conditiile, evident ca ar fi de preferat sa continui sa nu vorbesti cu nimeni despre pasiunea ta secreta, decat cel mult cu ea. Cea mai sigura cale de a-i comunica ceea ce simti fara sa te temi ca ai putea sa pierzi prietenia ei, este sa nu mai iei lucrurile asa de in tragic. Spune-i in gluma, poate ai surpriza sa afli ca si ea simte la fel. Daca nu, o sa radeti amandoua si asta e.
Lumea se ambaleaza foarte tare pe aceste subiecte, dar in definitiv este doar sex, nu trebuie sa ne controleze el pe noi, ci noi pe el. Cat despre relatiile cu baietii, eu zic sa nu fii atat de sigura ca de acum inainte nu te-ai mai putea simti atrasa de niciunul. Deocamdata esti foarte tanara, corpul tau abia se trezeste la viata. Lasa-l sa exploreze, descopera-l cu curaj. Ai tot timpul sa te decizi.

draga adela catalina draga catalina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004790 (s)