News Flash:

POVESTE CUTREMURATOARE! A crezut ca merge la PRIETENI in vizita, dar imediat dupa ce a intrat, a fost TORTURATA si DESFIGURATA. Ce a INDURAT timp de 8 ORE e HALUCINANT

24 Aprilie 2017
1061 Vizualizari | 0 Comentarii
torturata

Summer Gregg avea 17 ani atunci când a vizitat apartamentul lui Jay Blades în vârstă de 20 de ani. Acesta nu era însă singur, acolo mai erau și James Canning (20) și Amy Gaines (21 de ani).


Totuși, imediat ce a intrat în apartament pentru a se întâlni cu oameni pe care îi credea prietenii ei, a observat că ceva nu era în regulă. Abia prea târziu a înțeles că cei trei s-au întâlnit și au complotat împotriva sa, chiar și prin smsuri, scrie poatenustiai.ro. Grupul a anunțat-o pe fată că iubitul ei o înșală și toți au devenit agresivi atunci când nu i-a crezut.

Fata mărturisește: ,,Mă loveau, îmi dădeau pumni, mă plesneau și urlau lucruri. La un moment dat, Jay a luat un lanț și a început să mă loveascăcu el. Mă tot gândeam ce pot să fac ca să nu-mi mai facă asta. Ce am făcut să-i determine să vrea să-mi facă atâta rău. Îmi era atât de frică încât credeam că nu mă vor lăsa să scap cu viață. Apoi a început să urineze pe părul meu”.

La un moment dat grupul au început să se filmeze abuzând-o pe fată. Ea a scăpat abia când un al patrulea prieten a intrat în apartament și a chemat ambulanța. Cei trei vor sta în pușcărie pentru fapta lor timp de 9 ani și jumătate.

summer gregg
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006696 (s)