News Flash:

Poti juca online poker ca la aparate - Sfaturi Video Poker

9 Mai 2018
1895 Vizualizari | 0 Comentarii

La majoritatea agențiilor de pariuri online poți juca poker online ca la aparate. Această variantă a jocului se numește Video Poker, iar principala condiție pentru a câștiga este să cunoști regulile pokerului clasic.

Diferența principală între pokerul jucat la o masă obișnuită și pokerul electronic este că, în a doua variantă, cărțile nu sunt împărțite de un dealer, ci de un soft. Din acest punct de vedere, jocul se aseamănă puțin cu păcănelele online, însă similitudinea se oprește strict la acest nivel. La Video Poker nu depinzi exclusiv de noroc, ci ești la mâna flerului tău.

Noțiunile de bază

Am vorbit cu câțiva băieți care câștigă bani buni jucând poker la cazinouri online și mi-au vândut câteva ponturi pe care ți le voi împărtăși. Dacă nu ai jucat până acum poker online, ar trebui să încep cu noțiunile de bază.

Cum se joacă?

Detaliile grafice variază în funcție de jocul pe care îl alegi, însă există câteva trăsături comune:

- alegi valoarea fiecărui credit cu ajutorul săgeților stânga-dreapta;

- stabilești miza dând click pe butonul Pariază unu/ Pariază max;

- plasezi pariul apăsând pe butonul „Tragere”.

După ce ai plasat pariul, pe ecran îți vor apărea cele cinci cărți repartizate de program. În dreptul fiecăreia este un buton „Hold”. Dai click pe el, iar cartea respectivă nu va fi schimbată când ceri alte cărți. Dacă ai noroc, se poate să îți pice o chintă din prima, sau culoare, și să nu ai de schimbat nicio carte, dar o asemenea situație se ivește foarte rar. După ce ai selectat cărțile pe care vrei să le păstrezi, apeși din nou „Tragere” și sunt schimbate cele de care vrei să scapi.

Dacă se obține o combinație câștigătoare, apare suma câștigată pe acea combinație. Apoi apare posibilitatea de a încasa suma totală, de a dubla suma (se selectează Dublare) sau de a dubla jumătate din sumă (se selectează Dublare jumătate), de a încheia sau nu jocul. Pe ecran rămân rezultatele obținute la ultima mână până se selectează o nouă Împărțire, adică începe un joc nou.

Mâinile câștigătoare

Iată care sunt mâinile câștigătoare:

- culoare - 5 cărți de același tip (treflă, caro, inimă roșie, inimă neagră);

- chintă Royală (Royal flush) – când ai 5 cărți de același tip, cu valori consecutive, de la 10 în sus (As, Popă, Damă, Valet, 10 de treflă)

- chintă Royală cu Joker - când ai 5 cărți de aceeași culoare, cu valori consecutive, dar una din ele este Joker (care poate înlocui orice carte);

- Royala mică (straight flush) -  când ai 5 cărți de același tip, cu valori consecutive, de la 10 în jos (6, 7, 8, 9, 10 de treflă).

- o pereche – când ai 2 cărți de aceeași valoare (2 valeți, 2 ași, 2 decari etc.). Implicit, două perechi înseamnă să ai câte 2 cărți de aceeași valoare (2 valeți și 2 ași, 2 optari și 2 decari, 2 popi și 2 dame etc.).

- trei bucăți – când ai în mână 3 cărți cu aceeași valoare;

- careu – când ai patru cărți de aceeași valoare;

- full – când ai trei cărți de aceeași valoare și o pereche;

- cinci la fel – când ai patru cărți cu aceeași valoare și un joker;

- chintă – când ai 5 cărți în ordine, dar care nu sunt de același tip (8 de caro, 9 de treflă, 10 de inimă neagră, valet de caro, damă de treflă).

Sfaturi utile

Cred că acum ești pregătit pentru sfaturile despre care vorbeam, pentru a avea mai multe șanse să câștigi la video poker. Este vorba despre câteva sugestii despre cum ar trebui să gestionezi cărțile pe care le primești când se împart prima dată cărțile:

- dacă ți-a picat un full, nu forța norocul renunțând la pereche cu gândul că îți poate veni un careu sau 5 bucăţi.

- fii foarte atent la cărțile pe care le ai în mână. Dacă ai trei cărți de valori diferite de la 10 în sus, păstrează-le și poate vei face o chintă Royală;

- dacă ai cinci cărți, dar nicio perspectivă, pune-o pe hold pe cea mai mare și schimbă-le pe celelalte patru;

- dacă 4 din 5 cărți se potrivesc unei combinații de chintă Royală și a cincea carte formează o pereche cu una din cele patru, țintește chinta Royală, deci schimbă una dintre cărțile care formează perechea;

Joacă poker cu prietenii, cât mai mult. În felul acesta, te vei antrena și poți câștiga bani reali din Video Poker.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1386 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006937 (s)