News Flash:

Posturi vacante scoase la concurs la Primaria Timisoara

9 August 2016
1255 Vizualizari | 0 Comentarii
primaria timis2
Toamna aduce un nou concurs pentru ocuparea posturilor vacante la Primaria Timisoara. Se cauta un sef de birou si 18 consilieri, de diferite grade si cu experienta diferita si studii diferite, pentru mai multe directii sau birouri din primarie.
Proba scrisa este programata in 6 septembrie, de la ora 10, iar dosarele de inscriere la concurs pot fi depuse pana in 25 august, la sediul primariei.
Este nevoie de un sef de birou pentru Biroul Generare Proiecte Drumuri si Poduri, care sa aiba o vechime in munca de minimum 2 ani si studii universitare de licenta absolvite cu diploma, studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, specializarea economica. De asemenea, trebuie sa stie sa lucreze in Microsoft Office, mai exact in Word si Excel, la nivel mediu.
Pentru Serviciul Generare si Management Proiecte se cauta sase persoane. Vorbim despre doua posturi consilier cl. I, gradul principal, pentru care este nevoie de o experienta de minimum cinci ani, dar si de studii universitare de licenta absolvite cu diploma, studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta – ramura inginerie civila. Viitorii consilieri mai trebuie sa stie sa vorbeasca limba engleza la nivel avansat, dar si sa lucreze in Microsoft Office – Word si Excel, nivel mediu, scrie tion.ro.
Mai este nevoie si de un consilier asistent, cl. I, pentru acelasi serviciu. Are nevoie de studii asemanatoare, pe aceeasi ramura de inginerie civila, de o experienta de minimum un an si cunostinte de operare in Word si Excel la nivel mediu. Trebuie sa stie si limba engleza, nivel avansat.
Viitorii consilieri de gradul superior, cl. I, din cadrul aceluiasi serviciu, doi la numar, trebuie sa aiba o vechime in munca de minimum 9 ani, sa stie engleza la nivel mediu/avansat si sa stie sa lucreze in Word si Excel la nivel mediu. Au nevoie de studii in ramura inginerie civila.
La concurs este scos si un post de consilier cl. I, gradul debutant, care trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii, dar nu are nevoie de experienta in munca.
Si la Serviciul Certificari, Autorizari si Control sunt disponibile trei posturi. Se cauta un consilier cl. I, gradul principal, care sa aiba studii de inginerie civila, o experienta de minimum cinci ani si cunostinte de operare calculator – Word si Excel, nivel mediu. Viitorul consilier cl. I, gradul asistent are nevoie de aceleasi studii si cunostinte de operare pe calculator, insa de o experienta de minimum un an, iar consilierul cl. I, gradul superior, trebuie sa aiba o vechime in munca de minimum 9 ani.
Pentru Biroul Drumuri si Poduri este nevoie de patru oameni: un consilier cl. I gradul superior si trei consilieri cl. I gradul asistent. Viitorul consilier asistent are nevoie de studii universitare, studii superioare de lunga durata absolvite cu diplome in specializarea inginerie civila – Cai ferate, drumuri si poduri, dar si de o experienta de minimum 9 ani si cunostinte de operare calculator – Word si Excel, nivel mediu. Cei trei consilieri asistenti trebuie sa aiba o vechime in munca de minimum un an doar, dar si o facultate absolvita, anuntul de angajare nu face referire la specializare.
Doi consilieri cl. I gradul asistent se cauta si pentru Compartimentul Monitorizare Trafic. Acestia trebuie sa aiba studii de stiinte ingineresti, o experienta de minimum un an si cunostinte de Word si Excel, nivel mediu.
Pentru Compartimentul Servicii Informatice si de Comunicatii este nevoie de un consilier cl. I gradul superior, cu studii specializarea calculatoare si tehnologia informatiei/ ingineria sistemelor, o vechime de minimum 9 ani si cunostinte de Word si Excel, nivel avansat. Tot aici se cauta si un consilier asistent, conditiile de angajare fiind similare. Acesta are nevoie insa de o vechime de minimum un an.
Ultimul scos post la concurs este pentru Biroul Spatii cu Alta Destinatie. Este vorba despre un post de consilier superior, cl. I, care are nevoie de studii de stiinte economice, o vechime de minimum 9 ani si cunostinte de operare calculator Word si Excel la nivel mediu.

primaria timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1301 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006359 (s)