News Flash:

Postasii din Hunedoara au continuat si ieri protestele

30 Octombrie 2016
1352 Vizualizari | 0 Comentarii
postasi greva
Aproape 500 de postasi si angajati ai oficiilor postale din judetul Hunedoara au continuat, vineri, protestele declansate in urma cu o zi, salariatii fiind nemultumiti de propunerile facute de administratia Companiei Posta Romana in ceea ce priveste majorarea salariilor. 
'Activitatea in majoritatea oficiilor postale este blocata. Nu suntem de acord cu propunerile administratiei, care a oferit o majorare de salarii doar pana la clasa 19 de incadrare, ceea ce inseamna jumatate din personal', a declarat, pentru AGERPRES, presedintele filialei Hunedoara a Sindicatului Lucratorilor Postali din Romania (SLPR), Florin Chete. 
Potrivit acestuia, activitatea oficiilor postale din mai multe orase, cum sunt cele din Deva, Hunedoara, Petrosani, Orastie sau Vulcan, este oprita. La protest participa si angajatii oficiului de tranzit din gara Deva, transporturile postale nemaiputand ajunge la destinatie. 
Postasii din judetul Hunedoara au onorat insa plata pensiilor si vor achita in cursul zilei de vineri ajutoarele sociale, daca va fi cazul. 
SLPR a propus o crestere a salariilor cu 100 de lei, net, in doua transe egale, de la 1 decembrie 2016 si 1 ianuarie 2017. 
In judetul Hunedoara lucreaza aproximativ 600 de persoane in serviciile Postei Romane, iar media salariului brut se situeaza la o valoare de 1.300 de lei. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007413 (s)