News Flash:

Ponta: Sunt mult mai optimist si increzator nu doar ca o sa castigam, dar si ca o sa putem schimba tara

4 Noiembrie 2014
1190 Vizualizari | 0 Comentarii
Candidatul PSD-UNPR-PC in alegerile prezidentiale, premierul Victor Ponta, a declarat marti, la o videoconferinta cu liderii social-democrati judeteni, ca spera sa castige turul al doilea de scrutin cu o diferenta care sa ii ofere legitimitatea pentru a pune in aplicare schimbarile pe care le are in vedere pentru Romania.
"Sunt mult mai optimist si increzator nu doar ca o sa castigam, dar si ca o sa putem schimba tara si putem sa oprim cei zece ani. Depinde insa de dumneavoastra, cei care sunteti echipa mea de campanie, sa reusim sa ne atingem acest obiectiv cu o diferenta care sa ne dea legitimitate pentru schimbarile pe care vrem sa le facem in tara in perioada imediat urmatoare. (...) Sunt absolut convins ca pe 16 noiembrie putem sa pornim pe un drum nou pentru Romania", a spus Ponta.
El a adaugat ca au fost luate toate masurile astfel incat romanii plecati in afara granitelor sa isi poata exprima optiunea de vot.
"Am luat masuri foarte clare pentru ca inclusiv acolo unde au fost probleme in diaspora, la Londra, la Paris, absolut toti romanii sa poata vota. Am tot respectul pentru toate aceste voturi si este un lucru extraordinar ca un roman in tara sau in strainatate sa vrea sa isi voteze presedintele", a sustinut Ponta.
El a subliniat totodata ca este o "uriasa onoare" faptul ca a reusit sa obtina votul romanilor din Republica Moldova.
"Toate voturile si toti cei care m-au votat au tot respectul meu, tineri, batrani, din orice regiune a tarii sau din afara tarii. Am castigat pentru prima data, la o diferenta apreciabila, votul romanilor din Republica Moldova si pentru mine aceasta este o uriasa onoare si responsabilitate. Am tot respectul pentru toti ceilalti care au votat un contracandidat sau pentru cei care nu au vrut sa vina la vot", a precizat presedintele PSD.
AGERPRES

candidatul psd-unpr-pc republica moldova presedintele psd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008387 (s)