News Flash:

Ponta ramane fara consilieri

19 Iunie 2015
1259 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta la guvern
Corneliu Visoianu a anuntat ca isi va inceta activitatea de consilier al premierului Victor Ponta, spunand ca a luat decizia in urma cu cateva luni din dorinta de a reveni in mediul asociativ in care este prezent de 25 de ani.
Visoianu a fost numit consilier in februarie 2013, ocupandu-se de problemele romanilor de pretutindeni.
"Scriu acest mesaj pentru a consemna si public decizia de a-mi inceta activitatea de consilier al Primului Ministru al Romaniei. Ii sunt recunoscator pentru sansa oferita si pentru cei aproape 3 ani de colaborare. Multumesc intregii echipe din care am facut parte si am convingerea ca vor mai exista oportunitati de a lucra impreuna. Am luat aceasta decizie acum cateva luni, din dorinta de a reveni in mediul asociativ in care sunt prezent de 25 de ani si cu speranta ca timpurile pe care le traim sunt timpuri bune pentru constructii noi si transparente", a anuntat Visoianu pe Facebook.
In urma cu o saptamana, analistul Radu Magdin, numit la finele anului trecut consilier onorific al premierului Ponta pentru a se ocupa de strategia de comunicare externa a prim-ministrului, a anuntat la rndul sau ca va parasi postul de cnsilier, spunand ca se va implica intr-un proiect international, in paralel cu proiecte de consultanta in derulare. Mediafax.ro

visoianu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004986 (s)