News Flash:

Ponta pleaca in concediu de odihna

29 Iulie 2015
1495 Vizualizari | 0 Comentarii
Ponta4
Premierul Victor Ponta a anuntat ca pleaca, miercuri, in concediu de odihna, impreuna cu familia, in afara tarii, dar nu in Turcia, precizand ca urmeaza sa revina in Romania in data de 9 august.
Prim-ministrul a declarat, marti, la postul de televiziune B1, ca va pleca in concediu alaturi de familia sa, precizand ca nu va merge in Turcia pentru un nou control in urma operatiei suferite la genunchi.
"Maine (miercuri - n.r.) plec in concediu, ma intorc duminica pe 9, e concediu de odihna si ma duc cu familia", a spus el.
Intrebat de catre moderatorul emisiunii unde urmeaza sa isi petreaca vacanta, premierul a refuzat sa spuna, precizand totusi ca va pleca din tara.
Cat despre a doua operatie pe care urmeaza sa o faca la genunchi, Victor Ponta a declarat: "E un lucru pe care il vor decide medicul din Romania, domnul Codorean, si cu medicul care m-a operat in Turcia, undeva la sfarsitul lunii august, in functie de cum evolueaza recuperarea".
Premierul a mai spus ca spera ca pe perioada concediului sa nu vada niciun medic. "Sper sa nu vad niciun medic in urmatoarele 10 zile, pentru ca am vazut destui medici in ultima perioada", a aratat el.

turcia prim-ministrul a premierul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1336 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005486 (s)