News Flash:

Ponta: M-am intalnit cu Dragnea, i-am lasat demisia mea

11 Martie 2017
961 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta

Deputatul Victor Ponta a declarat, vineri seară, într-o emisiune la Antena 3, că a avut în jurul prânzului o întâlnire cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, care a durat aproximativ o oră. Ponta a spus că i-a lăsat lui Dragnea demisia sa din partid, nedatată şi că aşteaptă ca liderul PSD să ia o decizie.

Ponta a precizat că vineri şi-a scris demisia din PSD şi i-a lăsat-o lui Liviu Dragnea şi aşteaptă ca acesta să ia decizia.

La insistenţele moderatorului, Victor Ponta a spus că demisia nu este datată, iar la această oră este încă membru PSD şi ”s-ar putea” să mai fie.

”Eu nu vreau să plec din PSD, dar vreau să îmi păstrez nişte drepturi - pe care le-am avut şi când era Adrian Năstase, şi când era Mircea Geoană - de a sprijini PSD când cred că merge în direcţia bună şi de a-mi spune părerea când cred că lucrurile nu merg în direcţia bună”, a explicat fostul premier gestul său.

Întrebat cum a decurs întâlnirea sa cu Liviu Dragnea, Victor Ponta a răspuns: ”Am stat de vorbă o oră. Am avut o discuţie destul de lungă şi nu vă închipuiţi că ne-am dat cu paharele în cap, că nu era cazul. (...) Ne-am văzut mai la prânz”.

Ponta a mai spus că el în continuare crede că, dacă în noiembrie 2015 ar fi rămas în funcţia de premier, PSD ar fi pierdut alegerile din 2016.

El a relatat că în 2016 a luat o pauză de la apariţiile publice, apoi, când a venit campania electorală pentru locale, Liviu Dragnea i-a spus: ”Vino să sprijini partidul”, ceea ce a şi făcut, a mers în campanie, a bătut ţara. Apoi, spune Ponta, iar nu l-a mai căutat nimeni până la campania pentru alegerile parlamentare, când iar a mers în campanie. Ponta a menţionat că după 11 decembrie 2016 nu a mai vorbit cu Liviu Dragnea până în februarie 2017.

Victor Ponta a precizat că susţine Guvernul, susţine PSD, dar atunci când consideră că lucrurile nu merg cum trebuie spune. În acest context, el a criticat modul în care s-a gestionat ”povestea cu OUG 13”, care, în opinia sa, a fost ”dezastruos”. ”Dintr-un motiv corect, să îndreptăm nişte lucruri neconstituţionale, nişte abuzuri, am ajuns «noaptea ca hoţii»”, a explicat Ponta.

El a spus că, dacă ar fi fost acum premier, ar fi dat OUG 13, dar ar fi venit ziua, împreună cu liderii coaliţiei, să explice ce trebuie îndreptat. Ponta a spus că nu s-ar fi ascuns după povestea cu aglomeraţia din penitenciare, ci ar fi explicat că trebuie îndreptate nişte abuzuri. News.ro


victor ponta liviu dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005707 (s)