News Flash:

Ponta: Luni voi propune Parlamentului noua structura a Guvernului

8 Decembrie 2014
1096 Vizualizari | 0 Comentarii
Premierul Victor Ponta a anuntat, dupa sedinta BPN, ca luni va propune Parlamentului noua structura a Guvernului, precizand ca duminica vor avea loc Comitetul Exectutiv National al PSD si o sedinta a grupurilor parlamentare, pentru finalizarea propunerilor pentru noul cabinet.
”Am discutat cu colegii din PSD si i-am informat despre discutiile cu partenerii de guvernare, UNPR, PC si PLR, privind restructurarea guvernului, discutiile  vor fi finalizate zilele urmatoare, iar luni, pe 15, voi propune Parlamentului noua structura a Guvernului”, a anuntat Victor Ponta, dupa sedinta Biroului Permanent National al PSD.
Ponta a mai precizat ca duminica dupa-amiaza va avea loc sedinta Comitetului Executiv National al partidului precum si o intalnire a grupurilor parlamentare, pentru finalizarea structurii noului Executiv.
”Binenteles, si UNPR, PC si PLR isi indeplinesc propriile proceduri iar luni voi cere Parlamentului votul pentru noua structura a Guvernului”, a anuntat Ponta.
Ponta: Cred ca exista o majoritate care va sustine Guvernul; altfel, nu ma duceam in Parlament
Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca el crede ca exista, in acest moment, o majoritate parlamentara care va sustine noul Cabinet restructurat, el aratand ca daca avea ”impresia” ca nu are o astfel de majoritate, nu s-ar fi prezentat pentru a cere votul Legislativului.
”Eu merg pe 15 decembrie pentru a cere votul Parlamentului. Daca aveam impresia ca nu aveam majoritate, nu ma duceam. Eu cred ca exista o majoritate care va sustine Guvernul cu conditia ca acest Guvern cu care ma duc, restructurat, sa aiba o agenda foarte clara pentru 2015-2016 – ce vrem sa continuam din proiectele bune si ce vrem sa facem in plus, masurabil, in special pe sanatate, educatie si infrastructura”, a spus Ponta, raspunzand unei intrebari.
Premierul Victor Ponta a declarat, saptamana trecuta, ca UNPR, PC si PLR vor avea cate doua portofolii de ministri, el aratand ca nu a discutat cu liderul PLR Calin Popescu Tariceanu care anume vor reveni acestei formatiuni.
Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006653 (s)