News Flash:

Ponta in America, Iohannis in... INCREDIBIL unde isi petrece presedintele concediul

30 Iulie 2015
1277 Vizualizari | 0 Comentarii
klaus iohanis2
Presedintele Klaus Iohannis va intra, saptamana viitoare, in concediu de odihna, pe care ar urma sa-l petreaca la vila de protocol de la Neptun, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse politice.
Presedintele se va afla in concediu cel putin o saptamana, potrivit acelorasi surse. El va avea la dispozitie, la Neptun, si un birou, de unde va putea sa lucreze.
Mai mult, presedintele a fost invitat pe 15 august la ceremoniile de la Constanta, prilejuite de Ziua Marinei. Seful statului nu a confirmat, pana in acest moment, participarea.
Este al doilea concediu pe care il ia Klaus Iohannis de la preluarea mandatului, dupa ce, in luna aprilie, presedintele a plecat in vacanta de Paste in Portugalia, alaturi de sotia sa, Carmen.
Ultima data in acest an, presedintele Klaus Iohannis a fost la Neptun in 13 iunie, cand a implinit 56 de ani. El mersese la Neptun, la vila de protocol din statiune, si in 3 iunie, atunci aflandu-se pentru prima data pe litoralul romanesc dupa ce a devenit sef al statului.
Neptun a fost statiunea preferata a fostului presedinte Traian Basescu. In cei zece ani de mandat, acesta a fost prezent la Neptun in fiecare vara si a mers de mai multe ori la una din terasele din zona.
Si premierul Victor Ponta a intrat in concediu de odihna de miercuri, urmand sa se intoarca pe data de 9 august. El preciza, marti seara, la B1TV, ca va pleca din tara, impreuna cu familia, dar nu in Turcia.
Desi nu a precizat destinatia, premierul a fost surprins pe aeroportul din Miami, la o cafenea, alaturi de fiul sau, potrivit unei imagini postate pe reteaua de socializare Facebook.
Miercuri seara, la B1 TV, fostul presedinte Traian Basescu a criticat atitudinea presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, fata de ministri, spunand ca "daca nu era la Miami, Ponta l-ar fi chemat pe Liviu Dragnea si i-ar fi spus ca, daca mai indrazneste sa faca anunturi publice care vizeaza activitatea ministrilor, demisioneaza". Mediafax.ro

neptun constanta ziua marinei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006098 (s)