News Flash:

Ponta il ironizeaza din nou pe presedintele Iohannis

17 Iunie 2016
1251 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta2
Fostul premier Victor Ponta il ironizeaza pe presedintele Klaus Iohannis pe Facebook. Dupa ce s-a anuntat ca una dintre cartile lui Iohannis a fost tradusa in bulgara, Ponta spune acum ca a plecat si el in tara vecina, ca sa cumpere volumul lui Iohannis.

Fostul premier comenteaza acid ca si cartea lui Iohannis a fost tradusa, la fel ca cea a lui Ceausescu, pe banii romanilor. Ponta mai spune, ironic, ca, asteapta ca toate cartile lui Iohannis sa fie traduse si in "braziliana" sau "americana", avind in vedere ca presedintele prefera sa stea la Miami si ar fi vrut sa mearga si la Rio.

"Am ajuns de dimineata in Bulgaria si merg din librarie in librarie sa caut cartea Dlui. Iohannis. Avand in vedere ca in romana nu spune niciodata nimic (iar germana nu stiu eu) sper sa il citesc in bulgara!

Am gasit insa operele altui mare autor roman - Nicolae Ceausescu. Tot pe banii nostri se faceau traducerile si atunci ca si acum!

Vine vara - pentru Dl. Iohannis e timpul pentru Rio sau acasa la Miami - vreau sa ii vad cartea tradusa in "braziliana" sau "americana"", a scris Victor Ponta pe Facebook.

iohannis ceausescu ponta miami rio bulgaria nicolae ceausescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006561 (s)