News Flash:

Ponta: Guvernul isi va incheia mandatul cu masurile amanate de Codul fiscal in functiune

3 Septembrie 2015
1312 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta la guvern2
Guvernul isi va incheia mandatul cu toate masurile destinate mediului de afaceri "in functiune", introduse in devans fata de 1 ianuarie 2017, asa cum prevede noul Cod fiscal, a declarat premierul Victor Ponta, joi, dupa ce Camera Deputatilor a aprobat acest document.
"Sunt foarte optimist, si ministrul de Finante, ca acele masuri care s-au amanat pentru 1 ianuarie 2017, nu toate deodata, evident, pot fi devansate si mesajul meu pentru mediul de afaceri este ca acest Guvern isi va incheia mandatul cu toate acele masuri in functiune", a declarat Ponta, dupa ce Camera Deputatilor, for legislativ decizional, a aprobat Codul fiscal.
El a precizat ca, dupa ce va avea datele statistice ale trimestrului III, inainte de finalizarea Legii bugetului de stat, va avea o discutie cu mediul de afaceri si cu liderii politici, pentru a lua o decizie.
"Surplusul de incasari de 250 milioane euro din luna august e mai mult decat efectul pe an al reducerii impozitului pe dividende, cu totul 1,3 (miliarde lei-n.r.). In august am incasat 1,2", a dat Ponta un exemplu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1326 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006611 (s)