News Flash:

Ponta evita sa rosteasca numele de familie al noului ministru MDRAP, pentru a nu gresi pronuntia

20 Mai 2015
1063 Vizualizari | 0 Comentarii
Persoana nominalizata ca ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Sevil Shhaideh, va continua programele de dezvoltare locala, initiate de "tatal" acestora, Liviu Dragnea, a declarat premierul Ponta, evitand sa rosteasca numele de familie al acesteia pentru a nu gresi pronuntia.
"Programul pentru dezvoltare locala, chiar daca cel care l-a initiat, tatal programului, ca sa zic asa, Liviu, nu o sa mai fie ministru - si nu din cauza lui sau a noastra - prin ministrul care ramane, secretarul de stat Sevil - sa-i pronunt corect numele de familie, sa nu trebuiasca sa-i dau un cadou - .... avem bani, finantam, in pofida piedicilor pe care le pun tot felul de institutii care nu inteleg ca traim in secolul XXI, nu in Republica Socialista Romania", a spus Ponta, intr-o discutie cu mai multi primari la Guvern.
Premierul s-a mai referit si in urma cu o luna la o institutie care ar impiedica Guvernul sa aloce bani pentru investitii, nominalizand atunci Curtea de Conturi.
Miercuri, premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis propunerea ca Sevil Shhaideh sa fie numita ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.
Anterior, ministrul Telecomunicatiilor, Sorin Grindeanu, lider al PSD Timis, a declarat agentiei MEDIAFAX ca noul ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei va fi Sevil Shhaideh, secretar de stat in acelasi minister, care va depune juramantul la ora 16.30.
Sevil Shhaideh are 50 de ani si este fina lui Liviu Dragnea, dar si a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu.
Mediafax.ro 

liviu dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004889 (s)