News Flash:

Ponta: Basescu trebuie sa spuna care serviciu secret a incalcat legea in cazul Udrea la Paris

31 Octombrie 2014
1151 Vizualizari | 0 Comentarii
Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca presedintele Traian Basescu trebuie sa spuna care serviciu secret a incalcat legea prin realizarea unor fotografii cu Elena Udrea si sefa DIICOT, Alina Bica, la Paris.
"Spre deosebire de doamna Udrea, care poate sa spuna ce vrea si poate sa mearga unde vrea, e o femeie libera inca, domnul Basescu inca este oficial presedinte in functie, chiar daca nelegitim. Un presedinte in functie, chiar si ilegitim, chiar si iresponsabil, nu poate vorbi ca doamna Udrea, sa zica in general. Trebuie sa spuna "serviciul X a incalcat legea", ca urmarirea unei persoane care, sigur, nu a incalcat legea e ilegala. Nu spui in general. (...) Trebuie sa spui care serviciu — SIE, SRI, 0962. Altfel, sa te duci la televizor si sa fii la fel de neserios ca doamna Udrea e extrem de grav pentru un presedinte, chiar si ilegitim, care inca are semnatura si stampila de presedinte, e adevarat, din fericire, pentru putine zile de acum incolo", a afirmat Ponta la Palatul Victoria.
Intrebat daca e o cutuma ca seful statului sa aiba intalniri in campania electorala cu sefii de servicii si discutii despre implicarea lor in campania electorala, Ponta a raspuns: "Nu cunosc acest lucru, intrucat nu am fost sef al statului pana acum. Ceea ce pot sa va spun sigur, ca presedinte al Romaniei nu voi face ce a facut Traian Basescu, si anume, nu voi cere serviciilor de informatii sa ma ajute pe mine sau pe favoritele mele in campania electorala. Asta este categoric impotriva spiritului Constitutiei si, daca serviciile de informatii au ramas neutre si nu l-au sprijinit pe Traian Basescu si pe doamna Udrea, o sa le felicit pentru asta". AGERPRES.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006254 (s)