News Flash:

Ponta: Anul acesta se dau in folosinta doua loturi de autostrada, inainte si dupa Lugoj

12 Iulie 2015
1142 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta la guvern
Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca, pana la sfarsitul acestui an, se vor da in folosinta doua loturi de autostrada, respectiv inainte si dupa Lugoj, iar de anul viitor se va putea circula de la Sibiu pana in Ungaria pe autostrada.
Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, dupa inaugurarea Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II - Csanadpalota si a lotului II al Autostrazii Nadlac-Arad, ca nu a tinut un discurs la eveniment, pentru ca, fiind vorba de un proiect cu finantare europeana, a preferat sa il lase sa vorbeasca pe ministrul Fondurilor Europene.
"Anul acesta se dau in folosinta loturile pana la Lugoj si lotul I dupa Lugoj, iar anul viitor, din Ungaria pana dincolo se Sibiu se va merge pe autostrada. Bucata cea mai grea si importanta, Sibiu-Pitesti, a fost aprobata ieri (vineri - n.r.) si este pe primul loc in proiectele de infrastructura finantate de Comisia Europeana. S-au finalizat contestatiile si s-a facut studiul de fezabilitate", a afirmat Ponta.
Premierul a spus ca ultimele 24 de ore sunt foarte importante pentru Romania, pentru ca vineri s-a semnat contractul pentru o finantare de 12 miliarde de euro pentru infrastructura din Romania.
"In plus, de azi (sambata - n.r.), pentru prima data in istoria noastra suntem conectati prin autostrada de Uniunea Europeana. Vreau sa ramanem, acest guvern, nu doar cu faptul ca am dat pensii, salarii si am scazut TVA. In sfarsit, dupa 25 de ani, se fac lucruri concrete pentru infrastructura din Romania", a spus el.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1897 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010231 (s)