News Flash:

Ponta a venit in mare secret la Timisoara si a promis sosea de centura

9 Noiembrie 2014
1314 Vizualizari | 0 Comentarii
Premierul Victor Ponta a venit sambata dimineata in judetul Timis, la Lunga, unde a participat impreuna cu premierul sarb la inaugurarea unui nou punct de frontiera cu Serbia. Vizita a fost tinuta la secret pana in ultimul moment, probabil si din cauza protestului anti-Ponta care a avut loc de la ora 18 in Piata Victoriei din Timisoara.
Premierul a fost insotit de Mircea Dusa, ministrul Apararii Nationale si de vicepremierul Gabriel Oprea si a fost primit cu urale si cu steaguri tricolore de locuitorii din Lunga si din satele din apropiere.
Vizita premierului nu a fost anuntata oficial de Guvern si de nicio alta insitutie, aceasta fiind tinuta secreta pana cand Ponta si-a facut aparitia din partea sarba a frontierei.
Cu toate acestea, locuitorii din zona au fost informati de vizita premierului, astfel incat au avut timp sa se organizeze si sa participe la inaugurarea punctului de frontiera de la Lunga. La fel si activul PSD, membri de partid fiind prezenti in numar mare, chiar si cu steaguri.
Premierul sarb a venit insotit doar de cativa politisti de frontiera si de membri ai Serviciului Secret.
Intrebat de reporterul tion.ro de ce vizita sa la Lunga a fost tinuta secreta pana in ultimul moment, Ponta a raspuns: “Pentru ca am fost aseara la prietenul meu Vucic (n.r. premierul Serbiei) si am venit direct din Serbia, precum probabil ati si remarcat “.
Dupa  ce a facut declaratii presei, premierul Victor Ponta  s-a urcat intr-un microbuz si a plecat spre o alta destinatie secreta, scrie http://www.tion.ro/promisiunea-lui-ponta-dupa-vizita-secreta-de-la-lunga-timisoara-va-avea-centura-iar-romania-autostrazi/1475997#mce_temp_url#.

Intrebat ce planuri are Guvernul pentru constructia autostrazii Timisoara – Belgrad, premierul Victor Ponta a dat drumul la promisiuni.
“Autostrada Timisoara – Belgrad nu poate fi finantata din fonduri europene. Pentru ca m-ati intrebat, sper ca ati vazut cu totii ceea ce ministrul Ioan Rus a anuntat in mod oficial, ca in Master Planul de Transport, finantat din fonduri europene, figureaza acum si centura Timisoarei, dar (n. r. autostrada Timisoara – Belgrad) nu poate figura atat timp cat Serbia nu e in Uniunea Europeana. Aceasta am discutat si cu prim-ministrul Vucic si putem sa o construim intr-un parteneriat intre cele doua tari si cu o finantare din partea unui alt stat sau a unui consortiu de banci. Cei doi ministri (n. r. ai Transporturilor din Romania si Serbia) lucreaza la acest proiect si probabil anul viitor putem sa cautam finantarea necesara, insa nu va fi din fonduri europene”, a spus Ponta.

premierul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006432 (s)