News Flash:

Pompierii militari intervin pentru limitarea pagubelor produse de inundatii in Valea Jiului

18 Iulie 2016
1055 Vizualizari | 0 Comentarii
inundatie2
Peste 50 de subofiteri din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Hunedoara, ajutati de 30 de colegi din judetul Arad, intervin sambata pentru ajutorarea populatiei din mai multe localitati ale Vaii Jiului ce au fost afectate de ploile torentiale din ultimele 24 de ore. 
Potrivit unui prim bilant al ISU Hunedoara, dar si al autoritatilor locale, in municipiul Petrosani au fost inundate doua spatii comerciale si cinci subsoluri, intre care si cel de la Spitalul de Urgenta. De asemenea, apa a distrus o portiune din drumul care face legatura intre Petrosani si cartierul Sasa. Pagube au fost semnalate si in cartierul Aeroport. 
In orasul Lupeni au fost inundate mai multe garaje si un spatiu comercial, iar in Uricani apele unui parau au afectat doua podete. 
Mai multi copaci s-au prabusit la pamant din cauza furtunii. 
"Nu s-a impus evacuarea populatiei, dar la fiecare interventie oamenii au fost avertizati asupra pericolelor si despre faptul ca zona se afla sub atentionare cod portocaliu de ploi", a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al ISU Hunedoara, Bogdan Danaiata. 
Pentru evacuarea apei, pompierii militari intervin cu sapte motopompe, dintre care trei sunt de mare capacitate. La fata locului se mai afla o autospeciala si camioane de transport. 
Actiunile de ajutorare a populatiei sunt coordonate de subprefectul judetului, Fabius Kiszely, impreuna cu seful ISU Hunedoara, lt.col. Viorel Demean. AGERPRES

aeroport
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007569 (s)