News Flash:

Pompier mort in misiune. A suferit arsuri pe aproape toata suprafata corpului si nu a mai putut fi salvat

27 Iulie 2015
1150 Vizualizari | 0 Comentarii
pompier2
Pompierul ranit in explozia de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Calarasi, care avea arsuri pe 95 la suta din suprafata corpului, a murit luni dimineata, a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Spitalului de Arsi din Capitala, Adrian Stanculea.
Purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Capitala a spus ca barbatul a fost adus vineri, in stare foarte grava si in toata perioada de spitalizare a fost intubat si ventilat mecanic.
Adrian Stanculea a precizat ca celalalt pompier ranit in explozia de la ISU Calarasi, care are arsuri pe 30 la suta din suprafata corpului, este in stare stabila.
Cei doi pompieri de la ISU Calarasi au fost dusi, vineri, la Spitalul de Arsi din Capitala, dupa ce un rezervor cu combustibil din curtea inspectoratului a explodat, a declarat pentru MEDIAFAX secretarul de stat din MAI Raed Arafat.
Raed Arafat a mai spus ca acest caz a fost anuntat ca accident de munca si se face o ancheta in acest sens, pentru a se stabili imprejurarile in care s-a produs explozia de la rezervorul de combustibil.
De asemenea, ISU Calarasi face o verificare interna, iar organele de ancheta au deschis un dosar de cercetare.

adrian stanculea raed arafat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007156 (s)