News Flash:

Politistul Godina, despre lasarea in libertate a tanarului care a produs un accident mortal si a fugit: simti ca cineva isi bate joc de munca ta

28 August 2016
933 Vizualizari | 0 Comentarii
marian godina
Politistul Marian Godina, cel care a reusit sa mobilizeze o intreaga retea de socializare sa identifice soferul unui autoturism care a produs miercuri un accident mortal si a apoi a fugit de la locul faptei, a comentat pe Facebook decizia procurorului de a-l lasa pe faptas in libertate.

Potrivit politistului scriitor din Brasov acestea sunt „momentele in care simti ca cineva isi bate joc de munca ta”. „Procurorul nu a propus arestarea preventiva a soferului, astfel ca acesta a plecat acasa liber ca pasarea cerului. Frustrant! Incredibil de frustrant pentru toti cei care au muncit la acest caz. Cam acestea sunt momentele in care simti ca cineva isi bate joc de munca ta”, a scris Godina pe pagina sa de Facebook. Marian Godina a reusit sa demareze o intreaga campanie de identificare a unui tanar care in dimineata zilei de miercuri a lovit mortal o persoana si apoi a fugit de la locul faptei.  Accidentul a avut loc miercuri dimineata pe bulevardul Energeticienilor din Sectorul 2 al Capitalei. Victima, o femeie care, din primele cercetari, ar fi traversat neregulamentar, a murit la cateva ore dupa ce a fost internata in spital, arata Brigada de Politie Rutiera a Capitalei. Datorita apelului lui Godina, dar si a ajutorului dat de catre internauti, tanarul care conduce un Opel Vectra a fost identificat vineri. Un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 3 a decis cercetarea in stare de libertate, fara vreo masura preventiva, a tanarului de 23 de ani care conducea fara permis si a produs un accident mortal dupa care a fugit. Decizia luata de procuror nu poate fi contestata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1291 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007443 (s)