News Flash:

Politistii timiseni au facut ravagii in week-end!

30 Martie 2015
1240 Vizualizari | 0 Comentarii
Politistii din Timis au impartit in acest weekend peste 500 de amenzi soferilor indisciplinati, majoritatea dintre ele pentru nerespectarea limitelor legale de viteza. Oamenii legii ii anunta pe soferi ca filtrele vor continua si in aceasta saptamana.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Timis, in weekendul care tocmai s-a incheiat, politistii au impartit 523 de amenzi, 299 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor de viteza, iar 54 pentru neutilizarea centurii de siguranta.
De asemenea, oamenii legii au intocmit sase dosare penale soferilor prinsi beti la volan si au suspendat 29 de permise de conducere pentru neacordarea prioritatii de trecere pietonilor si vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depasire, semnificatia luminii de culoare rosie a semaforului electric sau limitele legale de viteza.
Totodata au fost retrase 10 certificate de inmatriculare.
“In saptamana care tocmai a inceput, politistii vor desfasura actiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente”, au anuntat reprezentantii IPJ Timis.

oamenii legii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1339 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005274 (s)