News Flash:

Politistii sunt in alerta pentru solutionarea cazului jafului de la agentia BCR din Arad

2 Octombrie 2016
1116 Vizualizari | 0 Comentarii
jaf la banca2
Politistii aradeni sunt mobilizati in ancheta pentru solutionarea jafului armat de la agentia BCR din cartierul Micalaca din municipiul Arad, a declarat vineri, pentru AGERPRES, inspector Lorena Parvulescu, purtator de cuvant al Inspectoratului Politiei Judetene Arad. 
'La scurt timp dupa savarsirea atacului, politistii au inceput sa verifice inregistrarile camerelor de supraveghere din zona si din incinta agentiei bancare, sperand ca vor reusi sa il identifice pe atacator si poate sa gaseasca si alte elemente care ar putea conduce la solutionarea cazului', a precizat inspector Lorena Parvulescu. 
Dupa cum a declarat joi, pentru AGERPRES, comisar sef Nicolae Batran, adjunctul sefului IPJ Arad, la scurt timp dupa comiterea atacului de la banca politistii au retinut un suspect, care urmeaza sa fie supus testului poligraf. 
Potrivit acestuia, intregul prejudiciu cauzat unitatii bancare, in suma de 86.000 de lei, a fost recuperat. Banii se aflau in rucsacul pe care atacatorul l-a abandonat la scurt timp dupa jaf, pe o strada din apropierea agentiei bancare. In rucsac politistii au mai descoperit un flacon de 2 litri plin cu benzina, un pistol din plastic, cagula, manusile si haine ale agresorului. 
Un jaf s-a produs joi, o agentie a Bancii Comerciale Romane (BCR), situata pe Aleea Borsec din cartierul Micalaca al Aradului, autorul jafului fiind potrivit martorilor, un barbat care avea in mana un pistol, iar pe cap purta o cagula neagra, inscriptionata cu un craniu. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004986 (s)