News Flash:

Politistii locali din Timisoara care si-au parcat masinile pe trotuar, AMENDATI. Sanctiunea a fost DUBLATA

22 Aprilie 2017
1285 Vizualizari | 0 Comentarii
masini politie
UPDATE
Amenda aplicată celor 2 poliţişti locali din Timişoara care au parcat maşinile pe trotuar fără să lase loc pietonilor s-a dublat, ajungând la 580 lei. Iniţial, Poliţia Locală Timişoara i-a sancţionat pe cei doi cu câte 290 lei, pentru oprire neregulamentară, iar ulterior a fost schimbată încadrarea.

-----------------

Cei 2 politisti locali din Timisoara care si-au parcat masinile pe trotuar fara sa lase loc pietonilor au fost amendati cu cate 290 lei. In urma cu doua zile, un timisorean care a distribuit fotografia cu autoveiculele parcate gresit a fost sanctionat cu 900 lei pentru jignirea politistilor.
Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Politia Locala Timisoara, cei doi angajati ai institutiei care si-au lasat masinile, saptamana trecuta, in fata institutiei, pe trotuar, incurcand circulatia pietonilor, au fost amendati cu cate 290 de lei si cu cate doua puncte penalizare la permis, transmite corespondentul MEDIAFAX.
”Cei doi politisti locali care s-au aflat la volanul autovehiculor oprite pe platforma din fata institutiei la data de 12.04.2017, incurcand circulatia pietonilor, fapt semnalat de altfel de o persoana care a facut o fotografie ce a circulat pe reteaua de socializare si in mass-media, au fost sanctionati cu cate 290 lei fiecare si cate 2 puncte penalizare la permis, fapta fiind prevazuta de art. 142 lit. N, unde este stipulat ca se interzice oprirea voluntara a vehiculelor pe trotuar, daca nu se asigura spatiu de cel putin un metru pentru circulatia pietonilor. De asemenea, Politia Locala a luat toate masurile ca pe viitor astfel de situatii sa nu se mai intample, fiind montate camere de luat vederi si urmand a se trasa zona destinata pietonilor, nefiind vorba despre un trotuar strict delimitat”, arata Politia Locala Timisoara.
In urma cu doua zile, un timisorean care a distribuit pe Facebook o imagine cu doua masini ale Politiei Locale parcate pe trotuar, astfel incat pietonii nu mai puteau trece, a fost amendat cu 900 de lei, pentru “adresarea de cuvinte si expresii jignitoare la adresa politistilor locali”.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005589 (s)