News Flash:

Politistii i-au luat in vizor pe rromii din Timisoara care au modificat ilegal cladiri istorice

10 August 2014
687 Vizualizari | 0 Comentarii

Politistii locali intra mai nou chiar si in apartamentele aflate in cladiri istorice, unde proprietarii executa lucrari de renovare fara autorizatiile necesare. Viceprimarul Traian Stoia sustine ca politistii locali descind impreuna cu cei de la IPJ Timis, sau chiar Crima Organizata, recunoscand ca multe amenzi au fost date unor clanuri de romi, care detin cladiri istorice in centrul Timisoarei. Ultima actiune a avut loc chiar la fostul sediu al PSD Timis, de pe strada Loga, cladire detinuta in prezent de clanul Cirpaci.

La finele lunii iulie, Politia Locala anunta ca a dat o amenda record de 8500 de lei proprietarului unui apartament dintr-o cladire istorica situata pe strada Motilor, care si-a pus termopane. Mai mult, Stoia sustine ca acesta a adus modificari si in interior, fara autorizatiile necesare.

„Avem probleme in continuare cu proprietari de cladiri care nu respecta niciun fel de legislatie si fac cum ii taie capul. Pe Motilor 3, proprietarul unui apartament a primit initial o amenda de 5.500 de lei pentru lucrari fara autorizatie. Istvan Ion este contravenientul. A fost amendat ulterior inca o data pentru ca a continuat lucrarile, cu 8500 de lei. Baiatul plateste si continua sa faca lucrari. Urmatoarea masura va fi dosar penal si trimiterea lui in judecata”, a spus Stoia.

Probleme au fost gasite si la fostul sediu al PSD Timis, de pe strada C.D. Loga. Acolo proprietarul, Ioan Cirpaci, fiul lui Vladimir „Pipi” Cirpaci, a inceput o lucrare majora in interior, de asemenea, fara autorizatie, scrie Tion.ro.

„La fostul sediu PSD au inceput lucrari de montare calolrifere si lucrari de finisaje interioare fara autorizatie de constructie. Va fi amendat”, spune Stoia.

Intrebat de reporteri cum s-a ajuns ca mai nou politistii locali sa intre in aceste imobile istorice, Stoia a raspuns: „La fostul sediu PSD au intrat cu cei de la Crima Organizata, care verificau o alta treaba acolo. Pot sa intre impreuna cu politia judeteana cand sunt reclamatii.”

Viceprimarul Timisoarei a mai spus ca astfel de verificari se vor face si in continuare, iar amenzile vor continua sa curga, desi aceasta masura nu prea ii impiedica pe acesti proprietari sa isi vada de treaba. 


politistii locali crima organizata psd timis politia locala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1291 (s) | 23 queries | Mysql time :0.037716 (s)