News Flash:

Politistii fac verificari in cazul copilului despre care se presupune ca s-a inecat in raul Mures

17 Iulie 2016
1104 Vizualizari | 0 Comentarii
inecat
Politistii hunedoreni efectueaza verificari in cazul copilului de 12 ani despre care se presupune ca s-ar fi inecat joi in apele raului Mures, in zona localitatii Pricaz, de langa Orastie. 
'Politistii efectueaza verificari in acest caz. Sunt audiati martorii si rudele copilului', a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Hunedoara, Laura Bradu. 
Potrivit primelor date, copilul este domiciliat in judetul Mures. Impreuna cu bunica sa, cei doi venisera in vizita la sora femeii, care locuieste in satul Pricaz. 
Copilul se afla joi la scaldat impreuna cu mai multi prieteni. Acestia au relatat ca l-au vazut inotand, dupa care minorul a disparut. Unul dintre copii a anuntat apoi politia la numarul de urgenta 112. 
La fata locului s-a deplasat un echipaj al pompierilor militari din Orastie. Ajutati de o barca pneumatica, pompierii au inceput cautarile copilului, operatiunea fiind in desfasurare la aceasta ora, a afirmat purtatorul de cuvant al ISU Hunedoara, capitan Bogdan Danaiata. AGERPRES 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005490 (s)