News Flash:

Politistii din Caras-Severin cauta un barbat care a inselat un batran si i-a luat aproape 14.000 de lei

7 Ianuarie 2018
953 Vizualizari | 0 Comentarii
politia timis

Politistii din municipiul Caransebes, judetul Caras-Severin, cauta un barbat care i-a sustras unui batran de 79 de ani 13.800 de lei si zece galbeni, in urma unei inselatorii. Barbatul i-a spus batranului ca banii s-au schimbat, iar cei pe care-i are el nu mai sunt valabili, oferindu-se sa-l ajute sa-i schimbe cu unii valabili.
Politistii din Caransebes au fost sesizati catre un batran in varsta de 79 de ani ca un necunoscut i-a sustras o suma mare de bani din locuinta.

”Politistii s-au deplasat de indata la fata locului, iar in urma cercetarilor efectuate au stabilit ca batranul a fost abordat pe o strada din apropierea locuintei sale din Caransebes, de un barbat necunoscut. Intrand in discutie cu acesta, batranul i-a spus ca are nevoie de un instalator intrucat are probleme la coloana de apa. Barbatul necunoscut s-a oferit sa-l ajute, fiind invitat in curtea locuintei. Ulterior, acesta a simulat o convorbire telefonica cu un instalator, asigurandu-l pe batran ca va veni cineva intr-o ora pentru a remedia problema”, au anuntat politistii din Caras-Severin.

Potrivit acestora, dupa cateva momente, barbatul l-a intrebat pe batran daca detine sume de bani in casa pentru ca el a fost director la o banca si stie ca in noaptea respectiva "se vor schimba banii".

”Crezandu-l, batranul l-a invitat in locuinta si i-a inmanat toti banii pe care ii avea: 13.800 de lei, pentru a-i spune daca mai sunt valabili. Dupa ce i-ar fi examinat, necunoscutul i-a spus ca nu mai sunt valabili si ca trebuie schimbati la o banca, oferindu-se sa il ajute. Batranul a acceptat, mergand in alta incapere pentru a se schimba de haine. In acest timp, barbatul necunoscut i-a spus ca pleaca inainte si il asteapta la o agentie bancara”, mai arata sursa citata.

Ulterior, batranul a constatat ca ii lipsesc 13.800 lei si 10 galbeni si a sesizat Politia.   

In continuare, politistii desfasoara cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, in vederea identificarii autorului si tragerea acestuia la raspundere penala.

News.ro
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006093 (s)