News Flash:

Politistii au descoperit in Timis un copil de un an si cinci luni, ascuns de parinti sub o patura, pentru a fi scos din tara

9 Mai 2018
898 Vizualizari | 0 Comentarii
frontiera5

Politistii de frontiera din Timis au gasit un copil in varsta de 1 an si 5 luni ascuns intr-o masina sub o patura de catre parinti, pentru a-l scoate ilegal din Romania, deoarece nu avea documente de calatorie.
Parintii copilului, in varsta de 22, respectiv 24 de ani, din judetul Dolj, s-au prezentat, in noaptea de marti spre miercuri, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judetul Timis, pe sensul de iesire din tara.

La controlul masinii, politistii de frontiera au descoperit un copilas ascuns sub o patura, pe bancheta din spate, pentru care parintii au prezentat un certificat de nastere eliberat de autoritatile spaniole.

Cei doi au declarat ca intentionau sa-si ia copilul cu ei in Spania, dar nu aveau documente de calatorie care sa le permita sa se deplaseze cu minorul in strainatate.
Politistii de frontiera au intrerupt calatoria celor in cauza si ii cerceteaza pentru participatie improprie la tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat.


copil documente calatorie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006370 (s)