News Flash:

Politisti de frontiera din Timis descoperiti cand incarcau in masina de Politie saci cu tigari de contrabanda din Serbia

16 Iulie 2018
901 Vizualizari | 0 Comentarii
saci

Doi politisti de frontiera din Timis au fost depistati cand incarcau in masina de Politie mai multi saci cu tigari de contrabanda din Serbia. Procurorii cerceteaza acest caz.
Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, doi politisti de frontiera din Timis sunt suspectati de contrabanda cu tigari.

Practic, politistii de frontiera din Serbia aveau informatii ca unii dintre colegii lor se ocupa cu contrabanda cu tigari in Romania. Au pus la cale o urmarire, iar odata ajunsi in dreptul fasiei verzi dintre cele doua tari, politistii de frontiera sarbi i-au vazut pe colegii lor cum arunca un bax si jumatate in zona libera, iar dupa cateva minute si-au facut aparitia doi politisti de frontiera romani. Acestia din urma au preluat tigarile ambalate in saci si le-au urcat in masina de serviciu.

Politistii de frontiera din Serbia au filmat momentul si vor colabora cu colegii romani pentru instrumentarea cauzei.

Dosarul de contrabanda cu tigari va fi preluat cel mai probabil de procurorii DIICOT Timisoara.

Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara a transmis si un punct de vedere in acest caz in care spune ca se fac cercetari.

”In cursul noptii de 15/16 iulie 2018, conducerea ITPF Timisoara a fost informata de catre autoritatile sarbe cu privire la faptul ca in zona de frontiera Cruceni, pe teritoriul Serbiei, este in desfasurare o actiune de combatere a  contrabandei cu tigari. Imediat, in zona a fost trimisa o echipa operativa a ITPF Timisoara, care a depistat in proximitatea frontierei cu Serbia mai multe cartuse cu tigari. Cercetarile in cauza se deruleaza, sub coordonarea procurorului de caz, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate in aria infractionala si luarea masurilor legale. Schimbul de date si informatii continua in mod operativ cu autoritatile sarbe pentru solutionarea cazului”, se arata in comunicat.

 
 News.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1320 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008123 (s)