News Flash:

Politist ranit in Timis, dupa ce un echipaj a fost incercuit de un grup de scandalagii

20 Octombrie 2017
1285 Vizualizari | 0 Comentarii
rutieraa
Luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale Timis au fost solicitati, in aceasta seara, de politistii Inspectoratului de Politie Timis pentru a-l gasi pe un barbat depistat in trafic, pe numele caruia fusese emis un mandat de aducere, dar care a reusit sa scape dupa ce a fost incatusat, cu ajutorul altor complici. 


Politistii Sectiei 1 Timisoara au depistat in trafic, joi dupa-amiaza, un autoturism si existand informatii ca in interiorul acestuia se afla un barbat pe numele caruia era emis un mandat de aducere, fiind banuit de comiterea mai multor furturi din autoturisme, s-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire. 

''Intrucat conducatorul autoturismului nu a oprit la semnal, s-a procedat la urmarirea acestuia in trafic iar la un moment dat, soferul a pierdut controlul autoturismului, acrosand trei autoturisme parcate. In momentul incatusarii barbatului pe numele caruia era emis mandatul de aducere, alte persoane au intervenit pentru a-l ajuta, reusind sa-i asigure scaparea, iar un politist a fost lovit'', a declarat presei, joi seara, purtatorul de cuvant al Politiei Timis, Ancuta Morariu. 


Potrivit unor surse politienesti, politistii au fost la un moment dat inconjurati de 15 barbati, care i-au imbrancit, amenintat si injurat pe oamenii legii, moment in care barbatul incatusat a reusit sa fuga. 

Sursa: agerpres.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006724 (s)