News Flash:

POLITIST FILMAT cand "taia" fata unor pietoni pe trecere. Acesta a fost amendat cu 580 de lei si i s-a retras dreptul de a conduce pentru doua luni

15 Septembrie 2017
953 Vizualizari | 0 Comentarii
politistitrecere
Conducerea IPJ Gorj a inceput o ancheta dupa ce in mediul online a aparut un filmulet in care un echipaj de la Rutiera nu acorda prioritate unor pietoni care traverseaza o strada din Rovinari, apoi masina Politiei taie linia continua dubla, transmite corespondentul MEDIAFAX. UPDATE 13.15: Politistul aflat la volanul masinii Politiei filmate, la Rovinari, judetul Gorj, cand taia linia continua dubla si circuland haotic, fara sa dea prioritate pietonilor, a fost amendat cu 580 de lei si i-a fost restras dreptul de a conduce timp de doua luni, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Politistul aflat la volanul masinii Politiei filmate, la Rovinari, judetul Gorj, cand taia linia continua dubla si circuland haotic, fara sa dea prioritate pietonilor, a fost amendat cu 580 de lei si i-a fost restras dreptul de a conduce timp de doua luni, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant al IPJ Gorj, Andrei Lazar, a declarat ca politistul de la Rovinari a fost sanctionat cu amenda de 580 lei.
De asemenea, acestuia i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 60 de zile.
Un echipaj de la Rutiera a fost filmat, la Rovinari, cand nu acorda prioritate unor pietoni care traverseaza o strada din Rovinari, apoi masina Politiei taie linia continua dubla.
Conducerea IPJ Gorj a inceput o ancheta.
Un sofer care are o camera video montata pe autoturism a publicat o inregistrare in care un echipaj de Politie incalca regulile de circulatie, pe o strada din Rovinari.
Politistii nu au dat prioritate unor pietoni aflati pe trecere, apoi soferul a taiat linia continua dubla.
Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Gorj au anuntat, vineri, ca au inceput o ancheta interna in acest caz.
”Conducerea IPJ Gorj a dispus efectuarea de verificari in acest caz si vor fi dispuse masurile legale in consecinta”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al IPJ Gorj, Andrei Lazar.
Neacordarea prioritatii de trecere pietonilor angajati in traversarea regulamentara a drumului public, prin locurile special amenajate si semnalizate, se sanctioneaza cu 9-20 de puncte amenda si suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioada de 90 de zile.Vezi clipul pe MEDIAFAX
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006237 (s)