News Flash:

Politia Locala Timisoara face angajari. Ce posturi sunt scoase la concurs si ce conditii trebuie sa intruniti

25 August 2014
620 Vizualizari | 0 Comentarii
Politia Locala Timisoara a anuntat pe site-ul propriu ca scoate la concurs noua posturi de politisti locali debutanti, precum si doua posturi de consilieri. Printre criteriile de departajare se numara si inaltimea candidatilor, precum si posibilitatea ca acestia sa circule cu bicicleta.
Politia Locala a anuntat ca, la finele lunii septembrie, va scoate la concurs noua posturi de politisti locali debutanti si doua posturi de consilieri.
Cei care doresc sa devina politisti locali debutanti trebuie sa aiba o inaltime minima de 1,75 m, in cazul barbatilor, si 1,70 m, in cazul femeilor. De asemenea, candidatii trebuie sa treaca mai multe probe sportive, printre care si mersul pe bicicleta, sa fie declarati apti psihologic pentru a purta arma si sa posede carnet de conducere categoria B. Studiile minime necesare sunt cele liceale, finalizate cu diploma de bacalaureat.
Cinci dintre posturile de politisti debutanti sunt la Biroul de Ordine Publica, iar patru la Biroul Transport Urban.
In ceea ce priveste posturile de consilieri, candidatii trebuie sa aiba studii universitare in domeniul economic sau juridic si o vechime de minimum cinci ani.
Probele sportive pentru cei care doresc sa devina politisti locali vor avea loc pe 22 septembrie, la ora 10, la Stadionul Stiinta. Proba scrisa va avea loc o zi mai tarziu la sediul Politiei Locale Timisoara, iar interviul final, pe 25 septembrie, tot la sediul Politiei Locale Timisoara.
Informatii suplimentare despre dosarul pe care trebuie sa il pregateasca un candidat inainte de a sustine concursul gasiti aici http://www.polcomtim.ro/concursuri/concurs_sept2014/anunt_concurs_sept2014.PDF

bacalaureat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 23 queries | Mysql time :0.032848 (s)