News Flash:

Politia ia masuri dupa cozile infernale formate in trafic, la Recas

27 Aprilie 2015
1165 Vizualizari | 0 Comentarii
In fiecare zi, la Recas se formeaza cozi kilometrice in zona centrala a orasului, din cauza unei treceri de pietoni. Uneori, aceste cozi provoaca si accidente destul de serioase, pe langa blocajul pe principalul drum de legatura intre cele doua mari orase ale judetului Timis. Nimeni nu se asteapta ca inainte cu cativa kilometri de Recas sa se opreasca brusc la o coada care se intinde pe… minute bune de stat.
Seful Politiei Timis a facut un apel la autoritati, in Colegiul Prefectural, pentru a se gasi o solutie pentru aceasta trecere de pietoni, scrie tion.ro.
„S-a constatat ca in special in zilele de weekend circulatia rutiera este foarte ingreunata. Exista treceri de pietoni, una este in centrul localitatii. Conducatorii auto participanti la trafic trebuie sa acorde prioritate pietonilor, motiv pentru care se fragmenteaza intr-adevar circulatia, indiferent de prezenta politistilor de la Rutiera acolo, motiv pentru care ar trebui sa se ia in calcul de catre autoritatile locale din orasul Recas si alte institutii construirea unei pasarele pietonale. Aceasta ar putea sa descongestioneze circulatia in zona si in special ar asigura protectie pietonilor”, spune Ion Mirescu, seful IPJ Timis.

cozi kilometrice
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005958 (s)