News Flash:

Politia Beius si alte doua unitati, vizate de DNA

30 Iunie 2016
1113 Vizualizari | 0 Comentarii
dna3
Procurorii DNA efectueaza, miercuri, perchezitii la Politia municipiul Beius in dosarul in care au loc deschideri in 22 de locatii privind fapte de coruptie comise in perioada 2014- 2016, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare. 
Potrivit surselor, au loc perchezitii si la posturile de politie din Carpinet si Pietroasa
DNA a anuntat ca procurorii efectueaza, miercuri, perchezitii in 22 de locatii situate in judetul Bihor, din care trei sunt sediile unor institutii publice, intr-un dosar privind fapte de coruptie comise in perioada 2014 - 2016. 
"Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Oradea efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie comise in perioada 2014- 2016. In cursul zilei de 29 iunie, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 22 de locatii, situate in judetul Bihor, din care trei sunt sediile unor institutii publice, restul reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice', se arata intr-un comunicat al DNA transmis AGERPRES. 
In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Directiei Generale Anticoruptie, al Inspectoratului Judetean de Politie Satu Mare si din partea Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bihor. AGERPRES

procurorii dna beius dna judetul bihor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1533 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004607 (s)