News Flash:

Polemica intre Robu si Titu Bojin pe marginea fantanei de 2 milioane de euro

26 Februarie 2015
1257 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, care in trecut a ocupat si functia de director al Administratiei Apelor Banat, crede ca trebuie facuta o alegere intre navigabilitatea pe Bega si fantana cu jocuri de apa, lumina si muzica in valoare de 2 milioane de euro, dorita de primarul Timisoarei, Nicolae Robu, in zona Flora. Asta, desigur, daca specialistii nu vor gasi o solutie care permite realizarea ambelor proiecte...
Va reamintim ca, inca din campania electorala, primarul Nicolae Robu a promis realizarea unei fantani arteziene cu jocuri de lumina si muzica pe Bega, in zona Flora. Investitia este acum estimata la 2 milioane de euro, iar in bugetul Primariei Timisoara pe anul in curs au fost prevazuti 150.000 de lei pentru studiile necesare demararii investitiei, scrie tion.ro.
Fost director al Apelor Banat, administratie care s-a ocupat de proiectul de curatare a canalului Bega, ce va permite redeschiderea navigatiei, Titu Bojin crede ca fantana arteziana dorita de Robu ar putea afecta navigabilitatea pe Bega, insa pot fi gasite si solutii tehnice astfel incat cele doua proiecte sa nu se bata cap in cap.
„Eu zic ca zona in care se vor face jocurile de lumini trebuie sa fie distincta. Dupa parerea mea nu se poate face sa se circule cu vaporasele printre aparatura care creeaza aceste jocuri de lumini, pentru ca nici Bega nu e atat de adanca pentru a permite acest lucru. Daca se va gasi posibilitatea tehnica de catre specialisti si vor putea sa faca acest lucru, nu cred ca avem de ce sa fim impotriva, chiar ar fi frumos ca sa putem vedea aceste jocuri circuland cu vaporasul pe Bega. Dar asta e o treaba tehnica, nu ma pricep”, a spus Bojin.
In opinia lui, cel mai important lucru acum este ca navigatia pe Bega sa fie deschisa, iar acest lucru ar putea insemna ca fantana arteziana dorita de Nicolae Robu ar putea functiona doar intre anumite intervale orare, sau doar de sarbatori.

nicolae robu timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004870 (s)