News Flash:

Pod nou peste Mures, la granita Timisului cu Ungaria, la Cenad. Constructia ar putea fi inceputa in acest an

3 Ianuarie 2015
1667 Vizualizari | 0 Comentarii
Construcția unui pod peste Mureș, la graniţa Timişului cu Ungaria, la Cenad, a revenit în atenția autorităților județene, care vor să  concretizeze acest proiect în cadrul parteneriatului transfrontalier.
După sărbători se pare că unele dintre proiectele comune ale Romaniei şi Ungariei au şanse să depășească stadiul hartiei şi să devină realitate. In luna ianuarie autoritățile județene urmează să negocieze un nou program transfrontalier cu Ungaria.
In cadrul acestui program vor putea fi accesate 24 de milioane de euro, bani cu care se va construi un pod peste Mureş, la Cenad, dar şi un centru de legume şi fructe în zona localităţii Beba Veche. Podul peste Mureş ar fi benefic, mai ales pentru traficul de mărfuri, scrie tion.ro.
”S-a închis programul transfrontalier, urmează să negociem altul care prevede 24 milioane de euro. Noi fiind împreună cu Csongrad probabil că după sărbători vom semna lucrările care le vom realiza: centrul de fructe şi pod peste Mureş la Cenad”, a spus Titu Bojin, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş.

cenad beba veche
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007487 (s)