News Flash:

PNL propune masuri alternative pentru executarea pedepselor

1 August 2016
997 Vizualizari | 0 Comentarii
arest la domiciliu2
PNL va lansa in dezbatere publica un set de masuri alternative pentru executarea pedepselor privative de libertate, menite sa decongestioneze penitenciarele, printre care munca in folosul comunitatii, detentia fractionata, doar sambata si duminica, au declarat luni surse din partid pentru MEDIAFAX.
Surse din PNL au declarat, pentru MEDIAFAX, ca liberalii vor propune un set de masuri alternative pentru executarea pedepselor privative de libertate care vin in continuarea rezolutiei prin care au respins amnistia si gratierea, dar prin care si-au asumat ca vor promova masuri care sa decongestioneze situatia din penitenciare.
Proiectul care va fi lansat in dezbatere publica prevede executarea pedepsei la domiciliu cu supraveghere electronica (bratara) pentru infractiuni de pana la doi ani.
Pentru infractiuni de pana la trei ani, PNL propune: munca in folosul comunitatii, executarea fractionata, adica doar sambata si duminica, in centre special infiintate, altele decat cele actuale si executarea pedepselor in regim mixt.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005621 (s)