News Flash:

PNL: Patriciu, unul dintre putinii care au rostit cuvantul ”capitalist” cand multora le era rusine

19 August 2014
691 Vizualizari | 0 Comentarii
dinu patriciu
Dinu Patriciu a fost unul dintre putinii oameni care au afirmat fara complexe aderenta la ideile de dreapta, care a rostit raspicat cuvantul ”capitalist” cand multora le era rusine sa il pronunte, arata PNL intr-un mesaj dat publicitatii la moartea omului de afaceri.
”Dinu Patriciu a fost un om de dreapta, care a avut un rol important in ultimii 25 de ani in privinta liberalismului nu doar politic, ci si economic. Dinu Patriciu a fost unul dintre putinii oameni care au afirmat fara complexe aderenta la ideile de dreapta, care a rostit raspicat cuvantul ”capitalist”, cand multora le era rusine sa il pronunte”, se arata in mesajul semnat de purtatorul de cuvant al PNL.
PNL a transmis condoleante familiei lui Dinu Patriciu. ”Suntem alaturi de familia indoliata. Dumnezeu sa-l odihneasca!”, se arata in mesaj.
Omul de afaceri Dinu Patriciu, in varsta de 64 de ani, a murit la Londra, acesta suferind de mai multi ani de cancer.
In decembrie 2012, Dinu Patriciu a fost supus unui transplant de ficat.
Patriciu detinea active imobiliare in Germania, Suedia sau Polonia, evaluate la circa 1,1 miliarde de euro in mijlocul crizei. In Romania, portofoliul imobiliar al lui Dinu Patriciu cuprindea Romana Offices, Cubic Center si Evo Center (in Pipera), Baneasa Business Center, Cascade Offices (Buzesti) sau Floreasca 2 Business Center. Totodata, omul de afaceri a detinut impreuna cu fondul AIG/Lincoln cladirea de birouri Lakeview din Floreasca vanduta in anul trecut fondului NEPI. Mediafax.ro

dinu patriciu capitalist pnl
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017373 (s)