News Flash:

PNL i-a cerut Avocatului Poporului sa atace la CCR OUG de modificare a Codului Fiscal

13 Noiembrie 2017
964 Vizualizari | 0 Comentarii
ciorbea

PNL a depus, luni, o sesizare prin care cere Avocatului Poporului sa atace la CCR OUG privind modificarea Codului Fiscal, a declarat purtatorul de cuvant al partidului Ionut Danca.
“PNL a venit astazi la Avocatul Poporului impreuna cu presedintele Comisiei juridice (a PNL-n.r.) din Camera Deputatilor, Ioan Cupsa, pentru a depune sesizarea catre CCR, avand in vedere procedura care ne este la dispozitie, noi nu putem face in acest moment decat sa cerem Avocatului Poporului sa sesizeze CCR”, a declarat purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Danca.

Deputatul Ioan Cupsa a criticat faptul ca situatia extraordinara nu a fost pomenita in OUG.

„In mod esential premierul Tudose si intreg Guvernul incalca principiile principiile constitutionale, asa cum incalca si normele constitutionale, cu mare usurinta. In mod esential au incalcat principiul delegarii legislative. Nu ar fi putut sa adopte prin OUG aceste modificari care sunt foarte voluminoase, sunt peste 27 de pagini (...) de modificari ale unor norme de drept fiscal. Efectiv Guvernul Tudose ca putere executiva uzurpa atributele puteriii legislative”, a adaugat Cupsa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006335 (s)