News Flash:

PNL este gata sa discute cu Traian Basescu majoritatea parlamentara

23 Iunie 2017
973 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu a plecat
Vicepresedintele PNL Sulfina Barbu a afirma ca Partidul National Liberal este pregatit sa discute PMP-ul lui Traian Basescu in vederea unei eventuale majoritati parlamentare.


”Consultarile sunt obligatorii. PNL, asa cum am anuntat, va avea discutii exploratorii cu toate partidele parlamentare, mai putin cu PSD. Daca exista posibilitatea unei majoritati, PNL este pregatit. (...) PNL e gata sa discute cu PMP si Traian Basescu majoritatea parlamentara”, a spus Sulfina Barbu.


Sulfina Barbu intareste, astfel, declaratiile presedintelui PNL Ludovic Orban cu privire la viitoarele aliante politice.
"Vom purta discutii exploratorii cu orice partener in afara de cei care si-au batut joc de Romania. (...) E extrem de dificil de construit o majoritate stabila si solida. Vor trebui indeplinite foarte multe conditii si va trebui o armonizare a punctelor de vedere fata de un program de guvernare. Nu putem totusi sa ignoram aceasta eventualitate si sa nu incercam sa deschidem discutii pentru prefigurarea unei astfel de majoritati", a declarat Ludovic Orban la finalul Biroului Politic Executiv al partidului. 


Intrebat daca liberalii vor avea asemenea discutii si cu cei de la ALDE, presedintele PNL a raspuns: "Cu siguranta ca vom discuta, pentru ca fara ALDE sau o parte din ALDE nu se poate construi o majoritate parlamentara". 


In ceea ce priveste posibilitatea de a se regasi "in aceeasi barca" cu PMP, in cazul formarii unei noi majoritati, Orban a precizat ca aceasta este o chestiune la care ar prefera sa nu raspunda, dar a admis ca e nevoie de PMP pentru crearea majoritatii.

Sursa: antena3.ro

vicepresedintele partidul national liberal pmp traian basescu pnl psd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006289 (s)