News Flash:

PNL, anunt de ultima ora dupa legea gratierii

1 Februarie 2017
1270 Vizualizari | 0 Comentarii
raluca turcan
Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anuntat ca liberalii vor depune miercuri motiune de cenzura impotriva Guvernului, cu privire la proiectele referitoare la justitie adoptate de Guvern.



"Maine depunem motiunea de cenzura. Textul este aproape finalizat, avem semnaturile stranse", a declarat Raluca Turcan, marti seara, pentru AGERPRES.

Guvernul a adoptat, in sedinta de marti, un proiect de lege privind gratierea unor pedepse si a unor masuri educative privative de libertate.

"Am adoptat o serie de masuri care vizeaza evitarea unei hotarari pilot la CEDO si in acest sens am adoptat proiectul de lege privind gratierea unor pedepse si a unor masuri educative privative de libertate. Cel de-al doilea proiect de lege vizeaza Legea pentru completarea Legii 254/2013 privind executarea pedepselor", a declarat ministrul Justitiei, Florin Iordache, la Palatul Victoria.

De asemenea, Executivul a adoptat, marti, o ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea Codului penal si a Codului de procedura penala.

"Cel de-al treilea act normativ pe care l-am adoptat astazi, este vorba de Ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea Legii 296 Cod Penal si a Legii 135 Cod de procedura penala. Practic, prin aceasta ordonanta de urgenta am facut si am pus in concordanta deciziile Curtii Constitutionale care (...) trebuiau sa fie implementate fie de catre Guvern, fie de catre Parlament", a spus Iordache.

presedintele raluca turcan liberalii miercuri motiune de cenzura
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005077 (s)